Arama sonuçları: *

• Users: CemHP
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. C

Araba Tavsiyesi araniyor. Otomatik

Acikcasi deri koltuk tercih zorunluluk degil ama uzun yolda rahat bi araba dusunuyorum. o yuzden egea clio gibi arabalar genelde 2000 2500 km gibi uzun yolda asiri yorucu oluyorlar :/
  2. C

cok tesekkur ediyorum. Bende acikcasi model olarak dusunuyordum onu. fakat volvo parcalari nasil veya arabanin kronik problemleri var mi onu bilmiyorum. Volvo demek saglamlik demek sonucta. 1733273747 azicik arastirdim herkes motordan ve sanzumandan sikayetci. motor degisip duruyolarmis. cok...
  3. C

Acikcasi tipi cok asiri emekli isi olmasin yeterli. sedan yada hb de farketmez. suv bile olabilir. yokus cikarken zorlanmicak kadar da en az kuvveti olsun. 1.0 70 80 beygir degil yani. Passat CC tarzi hem spor hem konforlu aracim vardi mesela. benzer mentalite daha uygun.
  4. C

Merhabalar, Yaklasik 850bin max butce ile araba ariyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Uzun yolda kullanacagim genellikle. 1- Otomatik olmasi lazim. 2- Yakit olarak abarti yakmamasi lazim. 3- Yurutme maliyetinin abarti olmamasi lazim. 4- Tercihen deri koltuk olmasi lazim. 5- Park sensoru / kamera...
Top Bottom