Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Civic Lastik Seçimi ?

Falken ziex ze310 eco run öneririm. A sınıfı yağmur yol tutuşu. Kendi civicimde kullanıyorum. Konforlu lastik.
  2. D

3008 gt mi yoksa civic mi

Evet eski civicler öyle. Yeni 182 beygir turbo benzinli civic i deneyin bir de :)
  3. D

Accent Era motordan gelen tuhaf ses ?

Fabrikasyon brc var hocam benim arabada. Onda da aynı ses mevcut. Benzine geçince kesiliyor ses
  4. D

Malesef hocam. Bir sorun değil çünkü bu. Onceki mesajda arkadaşın söylediği gibi lpg enjektorleriyle ilgili bir durum
  5. D

Hocam lpg de bu şekilde şıkırtı şeklinde bir ses normal. Ayni ses Honda Civic aracımda da mevcut. Servise götürdüm. Normal olduğunu söylediler. 2 senedir kullanıyorum aracı
  6. D

Lpg var mi araçta
  7. D

Megan 3 yazlık lastik önerisi

Arkadaşın belirttigi bütçede değil michelin
  8. D

Ben kullanıyorum 1 seneden fazla süredir. Herhangi bir problem yaşamadım. Ziex ze310 genel olarak cok memnun kalınan bir lastik. Falkenin diger lastiklerini önermem mesela ama ze310 iyidir
  9. D

https://www.hepsiburada.com/falken-20560-r16-96v-ziex-ze310-ecorun-oto-yaz-lastigi--uretim-yili-2021--p-HBV00000VIX7X?magaza=%c3%96ZBEK+OTOMOT%c4%b0V&url_src=and-product-detail Oldukça konforlu ve yumuşak lastik. Tavsiye ederim. A sınıfı yol tutuşu da yağmurlu havalar için güzel bir avantaj
  10. D

2011 Honda Civic Fd6 Alınır mı?

Doğru başımı ağrıtmadı açıkçası. 2 yıldır bende araba. Yagini suyunu koyuyorum o kadar.
  11. D

Hocam öyle de yüksek devir cevirsen bile yokuşta clio bile sol seritte arkana yapışıp sellektör yaptığında insanın canını sıkıyor.
  12. D

Fb7 honda sahibiyim. Honda almayın. Yokuşta bayılıyor araba. Başkalarının 4-5 vites ile çıktığı yokuşlarda 3 e bile düşüyorsunuz. Keyifli bir sürüş sağlamıyor. Klasik atmosferik motor
  13. D

100.000 TL Bandında Araç Önerisi

Yalıtım konusunda Japonlar vasat ne yazıkki. Yumuşak bir lastikle yol sesini azaltabiliyorsun. Ama arabanin malzemesi belli. Bunu da ekliyim :D
  14. D

100.000 TL Bandında Araç Önerisi

Honda civic 2014 sahibi olarak sorunsuz araba istiyorsan Honda ve Toyota düşünebilirsin. Ama atmosferik motor oldukları için yokuşta vs. bayılıyor bu arabalar. Boyle bir durum istemezsen turbo araçlara bakmalısın
  15. D

Honda civic 2014 sol arka taraftan gelen lokurtu sesi

Bir suredir calistirmamistim arabayi. Biraz yol aldigimda duydum sesi. Lastik patladı sanip indim arabadan. Ama bir sey yoktu. Biraz daha yol alinca azaldi ses. Ama hala var. Duyabiliyorum
  16. D

Honda civic 2014 sol arka taraftan gelen lokurtu sesi

Merhabalar, Gecen gün farkettim. Arabayla giderken sol arka taraftan lokurtu şeklinde ses geliyor sürekli sanki lastik patlamis gibi. Sorun ne olabilir?
Top Bottom