Neler Yeni

Accent Era motordan gelen tuhaf ses ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar biraz önce arabayı aldım 1 2 tane markete uğradım.Evin oraya gelirken mecbur olarak motor ( 1 2 çizgi artmışken ) soğukken 3 bin devire çıkarttım.Arabayı park ederken çok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı.İçeri kadar geliyor sesi.
Bunun sebebi ne olabilir ?

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Arkadaşlar biraz önce arabayı aldım 1 2 tane markete uğradım.Evin oraya gelirken mecbur olarak motor ( 1 2 çizgi artmışken ) soğukken 3 bin devire çıkarttım.Arabayı park ederken çok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı.İçeri kadar geliyor sesi.
Bunun sebebi ne olabilir ?
İntihar mı ediyorsun soğukken 3 bin devir nedir dizel mi benzin mi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntihar mı ediyorsun soğukken 3 bin devir nedir dizel mi benzin mi
benzin hocam videosunu atmaya çalışıyorum ancak gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link halinde koydum kurallara aykırı vs dediği için.Bi bakabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Evet lpg de oldu bu olay.Benzine çekince düzeliyor.Ayrıca şöyle bir şey var araca yaklaşık 2 3 aydır lpg değmiyor.Lpgye alınca stop ediyordu hatta gaz vermezsen.
Hocam lpg de bu şekilde şıkırtı şeklinde bir ses normal. Ayni ses Honda Civic aracımda da mevcut. Servise götürdüm. Normal olduğunu söylediler. 2 senedir kullanıyorum aracı

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lpg de bu şekilde şıkırtı şeklinde bir ses normal. Ayni ses Honda Civic aracımda da mevcut. Servise götürdüm. Normal olduğunu söylediler. 2 senedir kullanıyorum aracı
Anladım.Yani arabalardan çok anlayan biri değilim böyle bir ses gelince tuhaf oldum biraz.Gidip 4 5 tur atıp motoru ısıtana kadar gezsem düzelir mi acaba ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıralı sistem lpg nin enjektör sesi dostum bu tamamen normal.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Anladım.Yani arabalardan çok anlayan biri değilim böyle bir ses gelince tuhaf oldum biraz.Gidip 4 5 tur atıp motoru ısıtana kadar gezsem düzelir mi acaba ?
Malesef hocam. Bir sorun değil çünkü bu. Onceki mesajda arkadaşın söylediği gibi lpg enjektorleriyle ilgili bir durum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genelde landirenzo lpg de normal diyorlar. Atiker ise tamirci baksın. Ayrıca sadece soğukta yapması normalmiş.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Malesef hocam. Bir sorun değil çünkü bu. Onceki mesajda arkadaşın söylediği gibi lpg enjektorleriyle ilgili bir durum
Allah Allah ya.Normalde lpg de binerken böyle bir ses yoktu.Bundan sonra bu şekil bu sesle mi devam edicez ? :D

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Genelde landirenzo lpg de normal diyorlar. Atiker ise tamirci baksın. Ayrıca sadece soğukta yapması normalmiş.
Fabrikasyon brc var hocam benim arabada. Onda da aynı ses mevcut. Benzine geçince kesiliyor ses

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom