Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Çalışma çok ciddiyim.
  2. Demacia'lı Master Yi

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Devletler harıl harıl eski araba alıyor şu an az düşünen asla satmaz aracını.
  3. Demacia'lı Master Yi

Yardım Elektronik Aksamı En Az Araba Önerisi?

Merhabalar direkt başlıkta ki gibi elektronik aksamı neredeyse hiç olmayan bir araç önerisi alabilir miyim bütçeyi aşmayacak şekilde. Tamirinin de kolay olması lazım vurdurma vs de yapabileyim. Toros vs gibi araçta olur yılı önemli değil önemli olan şey sanayiye çok götürmeyecek ve elektrik...
  4. Demacia'lı Master Yi

Dört yol kaza suçlu kim?

Türkiye'de trafik sağdan akar B hatalı
  5. Demacia'lı Master Yi

1 Milyon Altı Agresif Araç/SUV

Benim şahsi görüşüm l200 arka kasa kapalı siyah arazi modifiyeli mük. geçtiğin yerde adama bak dedirtir.
  6. Demacia'lı Master Yi

1 Milyon Altı Agresif Araç/SUV

Mitsubushi l200 tarzı araba önerebilirim
  7. Demacia'lı Master Yi

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Ben olsam bunu denerdim görünüş ve kozmetik açıdan. Şimdiden alacağına araç hayırlı olsun kardo
  8. Demacia'lı Master Yi

cherry hakkındaki düşünceleriniz?

Alınmaz.
  9. Demacia'lı Master Yi

Kia Stonic 1.25 MPI Cool nasıldır

Chrysler al takma kafana aga. İlla inatla suv vs ister isen de patriot veya ranger daha favımdır yani.
  10. Demacia'lı Master Yi

1.5m e kadar Araba önerisi

Yok aga çok yakmıyor yaksa zaten zengin aracı olur qwpeasğdlşizcxl :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  11. Demacia'lı Master Yi

1.5m e kadar Araba önerisi

Chrysler ya da bunu alın.
  12. Demacia'lı Master Yi

2023 Model Kia Xceed Tavan Fitili

aGa internetten buldum no falan yok da
  13. Demacia'lı Master Yi

2023 Model Kia Xceed Tavan Fitili

Bu zımbırtının adını bilmiyorum ama bunu buldum. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  14. Demacia'lı Master Yi

Tofaş Şahin arka stop sorunu

Buradan bakarak yapınca sıkıntı olmaması lazım eğer yapabilecek zamanın var ise denenebilir.
  15. Demacia'lı Master Yi

500bin tl bütçe ile otomatik vites tavsiye

4x4 KIA = 499.000₺ 4x2 Ranger = 430.000₺ Suntafe = 460.000₺ 4x4 Sorento = Hatıylamıyorum ₺ 4x4 Navara = 430.000₺ İnfiniti = 330.000₺ Elize = 477.000₺ Cruze = 505.000₺ 3.20 Cabrio = 450.000₺ Alfa 166 = 399.000₺ Öneri (Bütçeyi Aşabilir) s400-D = Bütçeyi Aşıyor ₺
  16. Demacia'lı Master Yi

1.050.000 Tl ye araba önerisi please

Gayet kâfi bir küçüklük.
  17. Demacia'lı Master Yi

1.050.000 Tl ye araba önerisi please

Böyle küçük bir araba işinizi görecektir pazarlıkta yaparsınız.
  18. Demacia'lı Master Yi

Yardım Egea cross urban paket yerine street paket almak mantıklı mı?

Kötü dğeil agam da almışken üstünü alın diye dedim. Yoksa street de fena değildir bakımını yaptığın sürece aslan gibi gider yani.
  19. Demacia'lı Master Yi

Yakın Zamanda Direksiyon sınavına gireceğim önerileri olan var mı?

Çok net diyeyim yanındaki adamları dinleme 2 kere dinlediğim için kaldım. Adamlar cins cins konuşursa da takma. Ben ilk sınava girdiğimde arkadan bana otobüs çarptı aracı komple ezilmekten kurtardım benim suçum olmamasına rağmen kalmıştım. Bu yüzden trafik varken olabildiğince mesafeli olmaya...
  20. Demacia'lı Master Yi

Yardım Egea cross urban paket yerine street paket almak mantıklı mı?

Değildir agam alıyorsan ve imkanın varsa ödeyebileceksen urban paket almak daha iyi duruyor.
Top Bottom