Neler Yeni

1 Milyon Altı Agresif Araç/SUV

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih Liba
Bütçe
1000000
Selamlar arkadaşlar,
Son birkaç zamandır araç bakma aşamasındayım ve sizlerden de yardım istiyorum, Tecrübem var (50k+) hızlı araba istiyorum Önceliğim de hız/sürüş keyfi
Şuanlık araştırmalarım FX35 üzerine yoğunlaştı agresif SUV kategorisinde bu fiyat aralığında pek bir şans yok yine de (SUV tercih sebebim boyumun uzun ve kilomun olması yine de otomobil de tercih edebilirim. Sadece SUV'a daha yatkınım)
Çok yakar yada onun yerine yeni model al gibi önerileriniz için şimdiden teşekkürler ama bu benim için problem değil zaten tecrübem yeni arabadaydı daha unique bir araba arayışındayım tabi bu arayış beni sayısız kere sanayiye düşürmesi üzerine değil (Tercihen bilindik 320 ,c200 gibi araçları tercih etmemeyi seçerim ama bir zorunluluk değil tabii)
FX35'te 350Z motoruna çok benzer bir motor olduğu için motor konusunda çok sıkıntı yaşamazsam diğer sorunları halledebilirim olarak düşünüyorum
Önemli olan kısım motor ve kupasının düzgün olması anlayacağınız
Her türlü ilan ve araba önerilerinize açığım 1 milyonun altı olmalı fiyat olarak

Yine de tüm arkadaşlarımın görüşlerine açığım
İyi forumlar dilerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Yuzarsef
Mitsubushi l200 tarzı araba önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Yuzarsef
Hocam performans ve sürüş zevki anlamında pickuplardan hiç alamayız gibi bence sadece mantıklı araçlar bence tipini severim ama ilk tecihim olmaz gibi
Benim şahsi görüşüm l200 arka kasa kapalı siyah arazi modifiyeli mük. geçtiğin yerde adama bak dedirtir.

Top Bottom