Arama sonuçları: *

1. DoctorHans

Güvenilir araç kiralama şirketleri

Tamamdır hocam, şey diyorum biraz fazla olsun güvenilir olsun diye uluslararası çalışan firmalardan kiralayayım, sixt veya avis gibi
  2. DoctorHans

Güvenilir araç kiralama şirketleri

Arkadaşlar Esenboğa havalimanından teslim almak üzere araç kiralayacam. En uygundan baktığımda çok marka var ve ilk defa kiralayacam. Tavsiyeleriniz neler ve yapmam gereken bir şeyler var mı yardımcı olur musunuz
  3. DoctorHans

Shell de yanlışlıkla benzini fullenmesi

Hocam ama bazı shell bayileri tankerleri boşaltma aşamasında içine farklı bir şeyler koyuyor. Benzin az olduğu için denk geldim eğer tanıdığım yer olsaydı direkt öderdim. Ama bana daha önce yapmışlar gibi hissettirdiler başta yarı yarıya teklif ettim sonra acitasyon yaptılar bizden kesiliyor...
  4. DoctorHans

Shell de yanlışlıkla benzini fullenmesi

Arkadaşlar dün benzinin bitmesine yakın daha önce gitmediğim bir shell bayisine gittim. 300 liralık dememe rağmen gidip kartla ödeme yaptıktan sonra geldiğimde deponun güçlendiğini gördüm. Başta sinirliydim ama pompacılarda zor geçiniyorlar diye bir anlık boşluğuma geldi ve 500 ünü daha ödedim...
  5. DoctorHans

Arabanın ön tamponuna başja bir araç sürttü(Resimli)

Konuştuk demin ön tampon full boya diyor servis, rötuş kurtarmazmış, kötü duruyor dediler. Allah kimsenin başına getirmesin
  6. DoctorHans

Zaten düşük olmayacak gibi, razı geldi bir şekilde eleman, zaten sorun çıkarırsa trafiğe başvururum ki yapmaz bence. Acı tarafı dolmuş şoförü işte her yere burunlarına sokuyorlar sanki altlarında oyuncak araba var. Bir de ısrar ediyorlar kendilerini savunmakta. Merak etme yarın servis açılsın...
  7. DoctorHans

Valla kaza bu keşkelerle kendini avutamıyorsun da, elden bir şey gelmiyor artık nazarlık diyelim. Allah korusun bir de pertten çünkü arkadaşlarım anlatırken o yüz ifadeleri her şeyi gösteriyor:D 1592136780 Kaportacıya attık simli boya diye refüj çekilmezmiş, tamponu direk değiştireceğimizi...
  8. DoctorHans

Valla hocam yeni araç olunca insan üzerine titriyor. Kendimden geçtim güzelce telefonunu, plakasını aldım. Israr etti bir şey yok diye, yarın servisler açıldığında kendi servisimize götürecez. Trafik polisi çağırsak tutanak tutuyor arabanın değeri de düşüyor 1592136367 O kadar olur mu boya...
  9. DoctorHans

Merhaba, araç nissan qashqai 2019 beyaz. Bugün sürtme çarpma arası bir şey yaşandı. Çarpan kişi bir şey olmamış dedi ama arabada simli boya var. Sizce masrafı ne kadar olur?
Top Bottom