Neler Yeni

Shell de yanlışlıkla benzini fullenmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Arkadaşlar dün benzinin bitmesine yakın daha önce gitmediğim bir shell bayisine gittim. 300 liralık dememe rağmen gidip kartla ödeme yaptıktan sonra geldiğimde deponun güçlendiğini gördüm. Başta sinirliydim ama pompacılarda zor geçiniyorlar diye bir anlık boşluğuma geldi ve 500 ünü daha ödedim. Diğer 200 ü de sonra ödeyeceğimi söyledim. Siz olsanız ne yapardınız? Koydukları benzin sıkıntılı mıdır sizce, içerde parayı kesen adam abi istediğini yap artık biraz dikkat etsinler dedi. Muallakta kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Emirhan Erdem
parayı kesen adamın böyle dediğine göre pompacının yaptığı ilk hata değil ben odemezdim

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Arkadaşlar dün benzinin bitmesine yakın daha önce gitmediğim bir shell bayisine gittim. 300 liralık dememe rağmen gidip kartla ödeme yaptıktan sonra geldiğimde deponun güçlendiğini gördüm. Başta sinirliydim ama pompacılarda zor geçiniyorlar diye bir anlık boşluğuma geldi ve 500 ünü daha ödedim. Diğer 200 ü de sonra ödeyeceğimi söyledim. Siz olsanız ne yapardınız? Koydukları benzin sıkıntılı mıdır sizce, içerde parayı kesen adam abi istediğini yap artık biraz dikkat etsinler dedi. Muallakta kaldım
Her çalışanın içinde neler olup bittiğini bilemezsin belki o gün kötü günündedir kafası bir şeye takılmıştır boşluğuna gelmiştir fullemiştir tatlı dille dile getirmek bence en iyisidir ve o kişinin cebinden çıkmasını isteyip istememek sana bağlı sen istersen ödemezsin ama biraz da empati kurmak lazım ayrıca bu sana denk gelmiştir bir tek herkese denk gelse zaten orada çalışıyor olmazdı anlayışlı olmak her zaman kişiyi 1 adım önde tutar tamamen senin vicdanına kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her çalışanın içinde neler olup bittiğini bilemezsin belki o gün kötü günündedir kafası bir şeye takılmıştır boşluğuna gelmiştir fullemiştir tatlı dille dile getirmek bence en iyisidir ve o kişinin cebinden çıkmasını isteyip istememek sana bağlı sen istersen ödemezsin ama biraz da empati kurmak lazım ayrıca bu sana denk gelmiştir bir tek herkese denk gelse zaten orada çalışıyor olmazdı anlayışlı olmak her zaman kişiyi 1 adım önde tutar tamamen senin vicdanına kalmış
Hocam ama bazı shell bayileri tankerleri boşaltma aşamasında içine farklı bir şeyler koyuyor. Benzin az olduğu için denk geldim eğer tanıdığım yer olsaydı direkt öderdim. Ama bana daha önce yapmışlar gibi hissettirdiler başta yarı yarıya teklif ettim sonra acitasyon yaptılar bizden kesiliyor diye. Orda da 500 ü ödedim şimdi diğer 200 ü adamın ibanına atacaktım onda tereddütte kaldım

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Shellde daha önce başıma gelen bi olay devamlı aldığım yer olduğu için aklıma bi şüphe düşmedi katkı olayını da şöyle söyleyebilirim. Bir arkadaşım saha amiri shellde katkı vs her damlasında her zaman aynı kalitede olacak şekilde ayarlanıyor. Shellin V-power yakıtı Tr de bildiğin yasalardan dolayı zararına satılıyor diğer ülkelerde normal yakıt ile arasında ki makas Trnin 3-4 katı şeklinde demişti. Özetle ödeyip ödememek senin vicdanında hocam

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Berk
İstediğini yap, biraz dikkat etsinler lafını duyduktan sonra eyvallah çekip kartı okutmadan çıkardım. Bak bakim bir daha aynı hatauı yapabiliyorlar mı. Öyle bir zamandayız ki atla kara karışıyor bilinçli yaptıkları bir şey de olabilir sonuç olarak dikkat etmeleri lazım. Senin belki bütçen yok seni neden zor duruma düşürüyorlar hakları yok.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Adam satıştan prim kazanıyor ve bilerek yapıyorsa ben ödemezdim ama dalgınlığına gelmiş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom