Arama sonuçları: *

• Users: Dodo93
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Dodo93

500-550k arası Dizel araç önerisi

dizel al benzin bulaşma
  2. Dodo93

Egzoz gazı emisyon ölçümü .. Acemi sürücüden.

+++ olarak tüvde egzoz muaynesine girme dışarda yaptır dışarda geçmek daha kolay tüv kasıyor egzoz işini ve çok bekletiyorlar önceden alabilirsin ama geçerlilik tarihi o gün olur ona dikkat et
  3. Dodo93

opeller hep masraflı bulaşma bütcen artarsa focus dizel al 1.6 veya 1.5 fark etmez km düşük yeni olması yeterli oda fomoco motorlu yanı pejo citroen ford ortak motor dizelleri
  4. Dodo93

Öneri Bu iki markadan hangisi alınır?

egea 1.6 dizel al otomatik alırsan daha iyi konforlu güzel yakıtı az yok o kmlerde o paraya vs dersen 2 arac arasından Citroen c-elyese derim ben 1.5 dizel 6 ileri manuel olan motoru öneriyorum city ve taliant anca arkasından bakar yakıtı az keyifli araç
  5. Dodo93

kendim 301 2017 euro 5 motor 1.6 hdi 92 hp olanı kullanıyorum memnunum değişsem egea alırım
  6. Dodo93

1.5 symbol clio veya 1.6 1.4 hdi pejo ford bak tavsiyem sedan ise 1.5 dci symbol veya 1.6 hdi pejo 301 hb ise 1.5 dci clio , 1.4 1.6 hdi 207 208 pejo ford fiesta vs. 1728749203 temiz bulursan 1.3 egea 1.6 egeada olur ama bütcede zorlayabilir bulursan al ama hepsinden güzel egea c klas...
  7. Dodo93

1.35m a kadar araba

peugeot 508 1.5 dizel 130 hp eat 8
  8. Dodo93

Bimden Pasta Cila Aldım

çöp iade et aracın rengi falan solmaz ama işede yaramıcak dandik ürünler sonuc vermez
  9. Dodo93

petrol istasyonlarından yakıt durumunu öğrenme

yok öyle bir hizmet :D fullersın deponu full gösteriyorsa problem yoktur :)
  10. Dodo93

850K Araba önerisi olan var mı ?

1.6 mjet dizel egea
  11. Dodo93

1.4 Egea Yokuşta Gitmiyor Mu?

egea alscaksan dızel dısında alma 1.3 masrafsız ve tutulan model bilgin olsun
  12. Dodo93

Arabaya hangi temizlik malzemeleri önerirsiniz

autokıt falan almayın yerli kaliteli bazı markalar var, newmix divortex luxor yerlide iyi markalar bunlar bunlardan devam yabancı markalara bakmanıza gerek yok illa alıcaksanız megulars sonax vs alırsınız ama dediğim newmix divortex luxor bu 3 yerli marka gayet iyi kalite olarak divortex 1...
  13. Dodo93

Yardım egea cross street 1.4 mü, otomatik 1.0 taliant mı? (İkiside sıfır.)

1,0 tailant alın , egea kaliteli olsada 1.4 motor çöp 1.3 dizel veya 1.6 dizel dışında egea alınmaz
  14. Dodo93

Yardım İLK ARABAM İÇİN ÖNERİ LAZIM.

tsi lar turbo dizellerin hepsi turbo aşağıda 1.4 egea falan demişler onlar için yazdım turbosuz hiç bişi alma lpg kullanma
  15. Dodo93

turbosuz sakın bişi alma atmosferik araba hem gitmez hem yakar lpg olayına falan girme hiç gerek yok bu yakıt fiyatları ile neye binsen çok yakıyor bari gitsin arıza açmasın
  16. Dodo93

1.6 dizel egea al polo falan ufacık egea al hem rahat hem ucuz hemde güçlü araba 1.3 alırsan güçsüz diye satıcaksın bir süre sonra
  17. Dodo93

Araba periyodik bakımını nerede yaptırabilirim ?

eurorepar bayisi tavsiyemdir
Top Bottom