Linea hakkında kötü diyolar hocam7 sene olmuş Fiat Linea alalı.
O dönem Mazda 3 (benzinli) ile arasında kalmıştım.
2015 1.3Mjet Linea'yı tercih etmiştim. Pişman mıyım? Kar amaçlı olsaydım pişman olurdum o dönem mazda 3'ü almış olsam şuan sıfıra çevirirken çok daha karlı olurdum.
KM Düşük değişeni olmayan linea alabilirsin.
Tamam hocam sen onlara bak. Ben kullanıcısı olarak yazdım.Linea hakkında kötü diyolar hocam
Hocam bütçe artarsa 1.6 insignalar nasıl sizce1.5 symbol clio veya 1.6 1.4 hdi pejo ford bak
tavsiyem sedan ise 1.5 dci symbol veya 1.6 hdi pejo 301
hb ise 1.5 dci clio , 1.4 1.6 hdi 207 208 pejo ford fiesta vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
temiz bulursan 1.3 egea 1.6 egeada olur ama bütcede zorlayabilir bulursan al ama hepsinden güzel egea c klas diğerleri b klass araba sonucta
opeller hep masraflı bulaşma bütcen artarsa focus dizel al 1.6 veya 1.5 fark etmez km düşük yeni olması yeterli oda fomoco motorlu yanı pejo citroen ford ortak motor dizelleriHocam bütçe artarsa 1.6 insignalar nasıl sizce
Güzel bir 207 alınır o paraya 1.6hdiMax 550 bütçe var sanayi sanayi gezmek istemiyorum ya da bi kroniği olsun istemiyorum bu bütçeye ne alınabilir?
2015 skoda octaviaMax 550 bütçe var sanayi sanayi gezmek istemiyorum ya da bi kroniği olsun istemiyorum bu bütçeye ne alınabilir?
Az önce focus satan bi adamla konuştum 2011 1.6 titanium benzin ve lpgli 190 binde 670 istiyor fiyatına değer mi?opeller hep masraflı bulaşma bütcen artarsa focus dizel al 1.6 veya 1.5 fark etmez km düşük yeni olması yeterli oda fomoco motorlu yanı pejo citroen ford ortak motor dizelleri