Arama sonuçları: *

• Users: Elmeryy
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Elmeryy

Max 1 Milyon Bütçe İle Araba Öneriniz Var Mı?

herhangi bir sedan japon tercihen corolla
  2. Elmeryy

Öneri Toyota Corolla 1991 model özelleştirme

aksiyona gerek yok iç dış temizlik pasta cila fazlası zarar
  3. Elmeryy

Öneri Suv Önerisi 1.7m - 1.9m

çok teknik bilgim yok ama ben olsam alfa veya ds tercih ederdim dediğim gibi özelliklerini falan bilmiyorum tam
  4. Elmeryy

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-prestij-plaza-2023-hyundai-i20-n-oz.jant_eibach.yay_custom.egzoz-1120193617/detay
  5. Elmeryy

1.700.000 tl araba önerisi

bunu alın demedim direk hocam ayrıntılı incelemedim zaten ilanı bu modellere bakabilrisiniz
  6. Elmeryy

Arabaya sunroof sonradan takılır mı(Vazgeçtim)

sanayide çevren ve tanıdığın sağlam usta yoksa kesinlikle girilmez böyle bir işe hem pahalıya patlar hem usta düzgün yapamazsa araban ziyan olur satılmaz amacın sadece görüntüyse tavana komple siyah film kaplatıp dışarıdan cam tavan görüntüsü verebilirsin
  7. Elmeryy

1.200.000 sedan önerisi

civic veya corolla uğraştırmaz sağlam japonlar
  8. Elmeryy

1.700.000 tl araba önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-haliloglu-2017-bmw-520i-luxury-vakum-plushayalt-pluselk.bgj-plustaba-plusnbt-ekr-1127935014/detay biraz daha koyabilirseniz ben o paraya bunu alırdım şahsen
  9. Elmeryy

BU ARABANIN PİYASASI NEDİR

275k ne ya
  10. Elmeryy

600.000TL CİVARI ARABA ÖNERİSİ

şurda herkes üstteki fotoya takılmışda alttaki linke bir bakın 1.6i vtec 2020
  11. Elmeryy

keyfe keder
  12. Elmeryy

çiziksiz
  13. Elmeryy

1669486269 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2020-honda-civic-eco-elegance-hatasiz-boyasiz-fabr.lpg-30.000-km-1064685547/detay
  14. Elmeryy

900 bin TL'ye TOGG vs diğer suvlar

tamam
  15. Elmeryy

şu videolarda arabanın kötüsüne kötü diyeceklerini düşünüyor musun cidden? yerli ve milliyi desteklerim togg projesi başından beri desteklediğim bir projeydi ama sıkıntı çıkarma ihtimali çok yüksek o yüzden ben tercih etmem şimdilik
  16. Elmeryy

kardeş ne kadar boş bir konu bu ya araba daha satılmadı bir görmek lazım arabanın sadece dışını gördük kimsenin sürüp deneyimleme şansı olmadı ilk 1 yıl togg alınmaz
  17. Elmeryy

BMW 520d mi yanlar 520i mi

farketmez aralarında aman aman bir fark yok ama tabi ki stock 520 öyle hayal ettiğin gibi yanlamaz
  18. Elmeryy

tofaş doğan alırken nelere dikkat etmeliyim?

hocam emin olun konu sahibi arabanın ne olduğunu biliyordur hani demek istediğim 1 kere söylenmesi yeterli herkes söyleyince aşırıya kaçmış onu belirtmek istedim
  19. Elmeryy

tofaş doğan alırken nelere dikkat etmeliyim?

ya beyler demek adamın bir bildiği var adam nelere dikkat etmeliyim diyor herkes konudan bağımsız yok alma şunu al konuşuyor
Top Bottom