Neler Yeni

tofaş doğan alırken nelere dikkat etmeliyim?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Kaporta , motor , şanzımana baktır hocam. Güvendiğin bir usta ile sürüşe çık, 100-120 km ve üzeri hızlarda motor, şanzıman, difransiyel ve tekerleğin çıkardığı seslerden , aracın gidişinden de usta bazı sorunları farkedebilir.

ByKayseriLi

80+ Bronze
O paralara o arabalar vallahi yazık günah. Bende kullandım 3-4 sene. 1999 model Doğan vardı bende. 10 bin liraya zor satmıştım. Şuan gelinen duruma bak. İhtiyaç bile olsa tofaş araba almayın. Sıfırdan kaportacı da kaporta boya yaptır 1-2 sene sonra yine başlıyor çürümeye. Aklın varsa alternatif araçlara yönel derim. 20km hızla bir duvara girsen motoru kucaklarsın şanzıman da sana alttan göz kırpar yazık günah vermeyin şu arabalara şu paraları.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
O paralara o arabalar vallahi yazık günah. Bende kullandım 3-4 sene. 1999 model Doğan vardı bende. 10 bin liraya zor satmıştım. Şuan gelinen duruma bak. İhtiyaç bile olsa tofaş araba almayın. Sıfırdan kaportacı da kaporta boya yaptır 1-2 sene sonra yine başlıyor çürümeye. Aklın varsa alternatif araçlara yönel derim. 20km hızla bir duvara girsen motoru kucaklarsın şanzıman da sana alttan göz kırpar yazık günah vermeyin şu arabalara şu paraları.
Valla reis ihtiyaçsa mecbursan zorundaysan alınır.
Yapacak bir şey yok yavaş yavaş 50 yi geçmeden şehir içi ayağını yerden keser.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
50-60 k param var doğan alacağım nelere dikkat etmeliyim alırken çürük olup olmaması ve motoru dışında
Torpido çatlak olmasın ve kaplamada olmasın
Egzoz siyah olmasın toz rengi olsun
Çürük çarık olmasın
Motor en az bence 8/10 olmalı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
50-60 a Tofaş'mi var

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ya beyler demek adamın bir bildiği var adam nelere dikkat etmeliyim diyor herkes konudan bağımsız yok alma şunu al konuşuyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ya beyler demek adamın bir bildiği var adam nelere dikkat etmeliyim diyor herkes konudan bağımsız yok alma şunu al konuşuyor
konu sahibinin iyiliği için söylüyoruz

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
konu sahibinin iyiliği için söylüyoruz
hocam emin olun konu sahibi arabanın ne olduğunu biliyordur hani demek istediğim 1 kere söylenmesi yeterli herkes söyleyince aşırıya kaçmış onu belirtmek istedim

Reindi

80+ Silver
hocam emin olun konu sahibi arabanın ne olduğunu biliyordur hani demek istediğim 1 kere söylenmesi yeterli herkes söyleyince aşırıya kaçmış onu belirtmek istedim
kanka biz bu kardeşimizin iyiliğini istiyoruz yani o paraya taksi ile götürse hastaneye en azından güvende olurlar bence hiç gerek yok o paraya o arabayı almak 1 sene daha çalışsa en azından eli yüzü düzgün europa falan alabilir 70 model mercedes alsa güzeldir bu arabadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka biz bu kardeşimizin iyiliğini istiyoruz yani o paraya taksi ile götürse hastaneye en azından güvende olurlar bence hiç gerek yok o paraya o arabayı almak 1 sene daha çalışsa en azından eli yüzü düzgün europa falan alabilir 70 model mercedes alsa güzeldir bu arabadan
mesela böyle bir reno europa veya bu mercedesi bile alabilir biraz daha biriktirip veya 50 bin kredi çekip yavaş yavaş ödeyebilir şahine o parayı bağlamayı geçtim canını tehlikeye atmaktır

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuda alınmaz demişte o paraya adam akıllı araba olsa konu sahibi de tofaş almak istemez. Bu paraya Renault 12 var Tofaş var dahası yok.
Renault 12 almaktansa da tofaş alınır.
Alacaksan kısaca motora difrensiyele baktır. Kılıç saclarına , kule direklerinin altına , ön şase kollarına baktır en çürüyecek yerler oralardır. Tabanı da en basit gözüken yerlerdir zaten
Bütçeyi zorlamayacaksa 100 bin bandına kadar yumurta kasa accent ve biraz daha eklersen taksi çıkması güzel motoru olan albea bakabilirsin

Top Bottom