2.el 13binde MT25 alınır mı? Kazasız?

Fazh

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
260000
Max 260k param var Duke 250 ABS alacaktım piyasası yok diye MT25 ya da R25 bakmaya başladım.
2020 model 13K kmde MT25 buldum kazasız benim fiyat aralığımda alınır mı sizce?
Nelere dikkat etmeliyim alırken.

Yani biz eksper değiliz. Temizse alınabilir. Şusuna bak busuna bak diyerek de olmaz ki bu iş. Bakımları serviste yapıldıysa ve teker yapmadıysa, sürekli kesicide kulanmadıysa bir şey olmaz. Teker yapıp yapmadığını ve ne kadar kesiciye soktuğunu bilemezsin. Eksper de bilemez. Bilebileceğin tek şey bakımları serviste mi yapıldı. Yapılmadıysa ben olsam almazdım.

9.500 KM'de 2019 Model MT-25 ABS aldım motoru aldığım kişinin halinden çok belliydi arka lastik ve ön lastik aynı eskimeye sahipti. ayrıca kişi yaşlı başlı biriydi garajına koymuş arada kullanıyormuş. Bazı yerleri bile pas tutmuş kullanmamaktan.
19.500 KM'ye kadar kullandım.
3-4 Ay Civarında bu kadar km oldu ve yetkili servisinde yaptırdım yaptırılacakları.
Herhangi bir sorunu yoktu motorun. Ama temiz olup olmadığını siz bileceksiniz.
Benim Alım Satım işlemlerimde 20 bin km üstü motor almıyorum. çünkü çok çabuk km yapan biriyim.
KM sadece sayıdır üstteki arkadaşın dediği gibi kullanım şekline göre motorun yıpranma şekli değişir motor bitecekse motorun ötmesinden anlarsın en fazla diğer parçalar çok sağlamdır vs vs diyemeyiz.
Ama Eğer motorun üstünde Aynaları takılıysa genelde düzgün biri kullanmıştır :kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: Fazh
Max 260k param var Duke 250 ABS alacaktım piyasası yok diye MT25 ya da R25 bakmaya başladım.
2020 model 13K kmde MT25 buldum kazasız benim fiyat aralığımda alınır mı sizce?
Nelere dikkat etmeliyim alırken.
Motor eksperleri var ama basit şekilde dik bi açıyla arkadan bakınca yamukluk olmaması, parçaların klipslerle orijinal durması yani kaza yapıp plastik kaynak olmaması, ön arka lastik aşınmalarının aynı seviyede olması, ön maşaların düz olması ve kalıp tutmuş yağ izi olmaması ayna gibi parlaması gerek. geri kalanı bir ustanın veya eksperiz bakacağı mekanik bilgiler işte hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fazh
Geri