12500 TL'ye Hangi Direksiyon Setini Almalıyım? İkinci El G29 Alınır mı?

vedirhans

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12500
12500 tl param var sizce direksiyon seti alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir ?

Ben bu ürünü birkaç ay önce 13 bin TL'ye sıfır olarak almıştım. Vitesi yoktu; vitesi sonradan ayrıca satın aldım. Amazon’da zaman zaman iyi indirimler oluyor, takip etmenizde fayda var. O dönem araştırma yaparken şunu fark etmiştim: Direksiyon simidinin üstündeki mavi şerit soyulmamışsa ürün çok fazla kullanılmamış demektir. Ayrıca pedalların vidalarının siyah kaplaması kullanım ile zamanla kalkabiliyor, bilginiz olsun. İkinci el temiz ürünler bulmak mümkün; çünkü birçok kişi bu ürünleri hevesle alıp kısa süre kullanıyor ve sonra satıyor.

12500 tl param var sizce direksiyon seti alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir ?
O paralar verilmez öyle keyifli bir direksiyon setide değil zaten g29 ben 8500 e 4 aylık aldım amazondan vites aldım sıfır 11 e geldi bana sonra sıkıldım 10500 e sattım hiç keyfi yok gerçekle alakası zaten yok direksiyon manevralarda dişli sistemden dolayı boşluk yapıyor keyifsiz set çok para verilmemesi lazum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe çıakrsa şu şekil moza r3 düşürsen daha tatminkar bir set ile başlamış olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,665
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri