Hangi direksiyon setini tercih etmeliyim?

Diğer konulardaki yazdıklarıma ve Youtube üzerinden V10 Pro/Ultra olarak incelemelerine de bakabilirsiniz.
İncelemelere biraz baktım ps5 de bağlantı kopması gibi bir sorun varmış doğrumu

İncelemelere biraz baktım ps5 de bağlantı kopması gibi bir sorun varmış doğrumu
Resmi olarak PS5 desteği yok hocam. Konsolda kullanan bir arkadaşta o sorun olmuş ama büyük ihtimalle 2.4 Ghz de çalışan başka bir dongle kullanıyordur (mouse klavye vs.) onların sinyallerinin çakışmasından kaynaklanıyordur. Aynı şey benim kullandığım kulaklık ve mouse'un çakışmasından kaynaklanıyor. Onun dışında yabancı kaynaklarda konsolda bağlantı sorunu görmedim. PC'de zaten hiç böyle bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi olarak PS5 desteği yok hocam. Konsolda kullanan bir arkadaşta o sorun olmuş ama büyük ihtimalle 2.4 Ghz de çalışan başka bir dongle kullanıyordur (mouse klavye vs.) onların sinyallerinin çakışmasından kaynaklanıyordur. Aynı şey benim kullandığım kulaklık ve mouse'un çakışmasından kaynaklanıyor. Onun dışında yabancı kaynaklarda konsolda bağlantı sorunu görmedim. PC'de zaten hiç böyle bir sorun yok.
  • Playstation'da oynarken 2 kere durduk yere bağlantısı koptu ama bir daha yapmadı muhtemelen kontrolcüyü bağlamadım diye yapmıştı. Hala bağlamıyorum ama şuan yapmıyor. Zaten bağlantısı kopunca tek tuşla geri geldiği için bir problem haline gelmemişti benim için.
O arkadaşın yazdığı buydu. Kurulumda PS5'e bağlarken PS4 kolu kullanarak bağlantı yapılması gerektiğiyle alakalı video vardı. Arkadaş onu yapmamış ondan da kaynaklanmış olabilir bulursam atarım.

Evet buldum. Bu videonun 4. dakikasında anlatıyor adam. Türkçe altyazı açıp izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Playstation'da oynarken 2 kere durduk yere bağlantısı koptu ama bir daha yapmadı muhtemelen kontrolcüyü bağlamadım diye yapmıştı. Hala bağlamıyorum ama şuan yapmıyor. Zaten bağlantısı kopunca tek tuşla geri geldiği için bir problem haline gelmemişti benim için.
O arkadaşın yazdığı buydu. Kurulumda PS5'e bağlarken PS4 kolu kullanarak bağlantı yapılması gerektiğiyle alakalı video vardı. Arkadaş onu yapmamış ondan da kaynaklanmış olabilir bulursam atarım.
Ps4 kolu ile mi kurulum yapılması gerekiyor ps5 e anlamadım

Ps4 kolu ile mi kurulum yapılması gerekiyor ps5 e anlamadım
Evet hocam videoda tam olarak onu yapıyor. Resmi olarak PS5 desteği olmadığı için PS4 kolu Dualshock'a direksiyonu bağlayıp tanıttıktan sonra PS5'te çalıştırıyor.

Sizle alakalı değil hocam. Forumda G29'u ölümüne savunan bir arkadaş vardı da onu hatırlattı öneriniz :)
benim öyle bir derdim yok ama pxn'yi deneyimledim bence bu paralar asla verilmez.

Geri