ikinci el 20 21 fiyatlara 17.50 e koydum 13 pro yu dün 15 teklif geldi vermedimS23u 0 mı 2. El mi alacaksınız?
Ne için s23 ultra alıyorsun daha yeni sattim20k civarına 2. El yd buldum. Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
13 prodan 23 ultraya geçilmez13 pro yd satıyorum bende 23 ultra alıcam kesinlikle alınır
Telefon değiştirmek istiyorum artık. Poco X3 pro kullanıyorum. Günlük hayatta ve oyun Performansı memnun etsin yeter. Normalde kapalı kutu kayıtlı x7 pro alacaktım. Biraz daha ekleyip s23 ultra mi alsam diye kararsız kaldımNe için s23 ultra alıyorsun daha yeni sattim
S23 ultra değilde 23 24 e s25 varsa s25 al yoksa s24 plus veya düz s24 bak ultra kazma gibi ergonomi 0 ve 23 serisinin camera codeci çöp çok aşırı renkli çekiyorTelefon değiştirmek istiyorum artık. Poco X3 pro kullanıyorum. Günlük hayatta ve oyun Performansı memnun etsin yeter. Normalde kapalı kutu kayıtlı x7 pro alacaktım. Biraz daha ekleyip s23 ultra mi alsam diye kararsız kaldım
Kamerayla çok bı isim yok. Normalde tr s24 alacaktım o kadar para vermek istemedimS23 ultra değilde 23 24 e s25 varsa s25 al yoksa s24 plus veya düz s24 bak ultra kazma gibi ergonomi 0 ve 23 serisinin camera codeci çöp çok aşırı renkli çekiyor
23 ultra almamani öneririm kavisli ekran sorun çıkarabiliyor bide ne bileyim bana hiç ergonomik gelmedi çok büyük s24 ultramda vardı o elde çok daha iyiydi bence düz s serisi bakKamerayla çok bı isim yok. Normalde tr s24 alacaktım o kadar para vermek istemedim
S24 yd mı yoksa x7 pro mu peki? S24 kayıtla falan uğraştıracağı için kararsız kaldım. Ultra olsa hadi bı ihtimal23 ultra almamani öneririm kavisli ekran sorun çıkarabiliyor bide ne bileyim bana hiç ergonomik gelmedi çok büyük s24 ultramda vardı o elde çok daha iyiydi bence düz s serisi bak
Düz s24 gayet iyi ufaktan isinabilir sadece exynos olduğu için snapdragon modelini bulursan daha iyi olabilirS24 yd mı yoksa x7 pro mu peki? S24 kayıtla falan uğraştıracağı için kararsız kaldım. Ultra olsa hadi bı ihtimal