DızcıFaruk01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
50-60 k param var doğan alacağım nelere dikkat etmeliyim alırken çürük olup olmaması ve motoru dışında
kardeşim güzel diyosun alma falan diyede ihtiyaç yani zevke almıyorum ki yapıcak bişey yok yorum için teşekkürlerdoğan alma kardeşim 1 sene daha çalış git reno europa falan al almayın şu arabaları ya 100 ile bir yere girdiğinizde parçanızı bulamıyorlar...
illa alacaksın tanıdık bir ekspertize götür herşeyi çıkar ortaya sonuçta alacaksan bineceksin bu arabaya neyi olup olmadığı çıkar meydana mesela kekolardan alabilirsin doğanları falan çok iyi bakıyorlar arabalarına
eyvallah odufghsduıoghalmadan önce bir şey diyemem ama aldıktan sonra ölmemeye dikkat et..
Almamaya dikkat etmelisin..
Arkadaş ihtiyaçtan alıyormuş.Direkt almamalısın
Tek başına ulaşım için kullanacaksan motor da alabilirsin.kardeşim güzel diyosun alma falan diyede ihtiyaç yani zevke almıyorum ki yapıcak bişey yok yorum için teşekkürler
hocam evde küçük çocuk var kışta hastalık oluyor vs acil durum oluyor bütçeye göre araç bakıyorum yoksa kendim olsam otobüslede giderim heryere teşekkürler fikrin içinTek başına ulaşım için kullanacaksan motor da alabilirsin.
ulaşım için motorda alınabilir, veya biraz daha para biriktirip eli yüzü düzgün eski model arabada alınabilirÇürük ve motor dışında klasik kontroller yap başka bir şeye gerek yok almadan önce ama aldıktan sonra güzel bi döşemeciye götür içini yenilet derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş ihtiyaçtan alıyormuş.
Hocam yine de biraz daha biriktirip reno europa falan almanız arkadaşın dediği gibihocam evde küçük çocuk var kışta hastalık oluyor vs acil durum oluyor bütçeye göre araç bakıyorum yoksa kendim olsam otobüslede giderim heryere teşekkürler fikrin için
Bunu arkadaş düşünür diye düşündüm.ulaşım için motorda alınabilir, veya biraz daha para biriktirip eli yüzü düzgün eski model arabada alınabilir