tofaş doğan alırken nelere dikkat etmeliyim?

Kaporta , motor , şanzımana baktır hocam. Güvendiğin bir usta ile sürüşe çık, 100-120 km ve üzeri hızlarda motor, şanzıman, difransiyel ve tekerleğin çıkardığı seslerden , aracın gidişinden de usta bazı sorunları farkedebilir.

O paralara o arabalar vallahi yazık günah. Bende kullandım 3-4 sene. 1999 model Doğan vardı bende. 10 bin liraya zor satmıştım. Şuan gelinen duruma bak. İhtiyaç bile olsa tofaş araba almayın. Sıfırdan kaportacı da kaporta boya yaptır 1-2 sene sonra yine başlıyor çürümeye. Aklın varsa alternatif araçlara yönel derim. 20km hızla bir duvara girsen motoru kucaklarsın şanzıman da sana alttan göz kırpar yazık günah vermeyin şu arabalara şu paraları.

O paralara o arabalar vallahi yazık günah. Bende kullandım 3-4 sene. 1999 model Doğan vardı bende. 10 bin liraya zor satmıştım. Şuan gelinen duruma bak. İhtiyaç bile olsa tofaş araba almayın. Sıfırdan kaportacı da kaporta boya yaptır 1-2 sene sonra yine başlıyor çürümeye. Aklın varsa alternatif araçlara yönel derim. 20km hızla bir duvara girsen motoru kucaklarsın şanzıman da sana alttan göz kırpar yazık günah vermeyin şu arabalara şu paraları.
Valla reis ihtiyaçsa mecbursan zorundaysan alınır.
Yapacak bir şey yok yavaş yavaş 50 yi geçmeden şehir içi ayağını yerden keser.

ya beyler demek adamın bir bildiği var adam nelere dikkat etmeliyim diyor herkes konudan bağımsız yok alma şunu al konuşuyor

ya beyler demek adamın bir bildiği var adam nelere dikkat etmeliyim diyor herkes konudan bağımsız yok alma şunu al konuşuyor
konu sahibinin iyiliği için söylüyoruz

konu sahibinin iyiliği için söylüyoruz
hocam emin olun konu sahibi arabanın ne olduğunu biliyordur hani demek istediğim 1 kere söylenmesi yeterli herkes söyleyince aşırıya kaçmış onu belirtmek istedim

hocam emin olun konu sahibi arabanın ne olduğunu biliyordur hani demek istediğim 1 kere söylenmesi yeterli herkes söyleyince aşırıya kaçmış onu belirtmek istedim
kanka biz bu kardeşimizin iyiliğini istiyoruz yani o paraya taksi ile götürse hastaneye en azından güvende olurlar bence hiç gerek yok o paraya o arabayı almak 1 sene daha çalışsa en azından eli yüzü düzgün europa falan alabilir 70 model mercedes alsa güzeldir bu arabadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka biz bu kardeşimizin iyiliğini istiyoruz yani o paraya taksi ile götürse hastaneye en azından güvende olurlar bence hiç gerek yok o paraya o arabayı almak 1 sene daha çalışsa en azından eli yüzü düzgün europa falan alabilir 70 model mercedes alsa güzeldir bu arabadan
mesela böyle bir reno europa veya bu mercedesi bile alabilir biraz daha biriktirip veya 50 bin kredi çekip yavaş yavaş ödeyebilir şahine o parayı bağlamayı geçtim canını tehlikeye atmaktır

Son düzenleme:
Konuda alınmaz demişte o paraya adam akıllı araba olsa konu sahibi de tofaş almak istemez. Bu paraya Renault 12 var Tofaş var dahası yok.
Renault 12 almaktansa da tofaş alınır.
Alacaksan kısaca motora difrensiyele baktır. Kılıç saclarına , kule direklerinin altına , ön şase kollarına baktır en çürüyecek yerler oralardır. Tabanı da en basit gözüken yerlerdir zaten
Bütçeyi zorlamayacaksa 100 bin bandına kadar yumurta kasa accent ve biraz daha eklersen taksi çıkması güzel motoru olan albea bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri