Arama sonuçları: *

1. ErtuğrulÜndar

Fiat Egea 1.6 E-Torq HB otomatik alınır mı?

aga videolardan bakıcaksın gruplara veya egea forumlarında araştır tahmini 1 depo 40 lık tank ile 300-400 km arası gidersin heralde
  2. ErtuğrulÜndar

Arteon Alacaktım Virüs Çıktı. Ne Yapmamız Gerekiyor?..

sıfır benzinli skoda superb baktınız mı onlarda guzel araç aslında bayilerde vardır heralde
  3. ErtuğrulÜndar

valla kesinlikle 1.6 etorq derim tüpsüz olursa candan mühendislik takıyor çok iyi diyolar youtube videolarına bakabilirsin iki araçta 1.6 ama dizelin bakım maliyeti fazla bu sene 60.000 bakımı 2.000 tl gitti benzinlide daha aza yapılır bu bakım gerisini sen düşün 1.6 mjet çift kavrama dct...
  4. ErtuğrulÜndar

yeni fiat fiat 500x te kullandığı motoru egeada çıkar sanki yılsonuna doğru 500X Sport 1.3 150HP Firefly DCT benzinli otomatik bu sw kasada 1.3 dizel satışı başladı çünkü
  5. ErtuğrulÜndar

hb olanları malzeme ve yalıtım olarak daha iyi sınıf farkından içide tatmin edici 1.6 etorq urban plus işinizi görür kanaatindeyim
  6. ErtuğrulÜndar

1.6 mjet hem öneririm hem önermem niyemi 1.6 mjet 120 hp 320nm 6 ileri düz ve 6 ileri çift kavramı şanzıman seçenekleri var araba güzel gidiyo ama bakım maliyeti pahalı şehiriçi 8 lt altına düşemedik trabzon rampa gidiyo diyo basınca düşmüyor yakıt bu devirde benzinli yada lpgli binmek daha...
  7. ErtuğrulÜndar

neyi anlarım ? aradaki sınıf farkımı mı?
  8. ErtuğrulÜndar

dostum aynı sınıftaki hangi araba sağlam desene bana raneult clio smybol mu ? şuan peşinatım olsa gider 1.4 easy sedan benzinlisini alır tüp takar binerim 100k sıfırı bide faiz avantajı var 0,69 faizle alınıyor, bakım maliyetleride düşük ,içi geniş,bagajı iyi,aile arabası tam bana göre
  9. ErtuğrulÜndar

2.el passata bineceğime gider sıfır egeaya binerim daha iyi sıfır sıfırdır herzaman ;)
  10. ErtuğrulÜndar

hayır düz benzinli motor tsi gibi ismi o motorun
  11. ErtuğrulÜndar

öncelikle sağlam araba değil kanısına nasıl vardınız allah korusun kaza yaptınızda içindenmi çıkamadınız? önyargılı olmayın ben ilk çıktığında sedan 1.6 mjet dizel aldım halen biniyoruz ve çok memnunuz 1.6 etorq motor alınır otomatik şanzımanları at6 diye geçer 6 ileridir benzinde yakıtı fazla...
Top Bottom