TheLoveDoctor
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Baha Berk
Arkadaşlar İlkkez Bu Sene Bir Araba Alacaktım. VW Arteon Alacaktım Ötv İndirimli Bir Kısım Biriktirdiğim Bir Kısımda Kredi İle İndirimli Bir Şekilde Alacaktım Ama Corona Virüs İlleti Çıktı. Şimdi Piyasada Sıfır Araba Yok. İkinci El Arabalarda Sıfır Arabalara Yakın Fiyatları. İkinci El Almaktansa Ötv İndirimli Sıfır Araba Alırım Dedim. Yani Şimdi kredi çeksem Çıkma Olasılığı Ne Durumda. Bu Arada İndexim Çok Temiz En Tepede. Bugüne Kadar ne Çektiysem Hep Çıktı Hemde 6 Aydan fazla Vade Yapmadım
Artı Olarak Piyasa da Sıfır Araba Yok. Hiç Yok Olanlarda Galerilerin Elinde.
Sizce bu Saaten Sonra Süreç Ne Olur Nasıl İşler. Tüm Fabrikalar Üretimi Durdurdu. Virüs İlleti Bittiğini Düşünürsek Fiyatlar Ne Olur Düşer mi Yükselir mi? Sizce Ne Yapmam Lazım. Var Olan Arabamda Dodge Nitro ve Pejo Rcz. Malum İkisi de Çok Yakan Arabalar. Artık Biraz daha Makam Tarzı Arabalara Binmek İstiyorum. Yaş İlerledi...
Artı Olarak Piyasa da Sıfır Araba Yok. Hiç Yok Olanlarda Galerilerin Elinde.
Sizce bu Saaten Sonra Süreç Ne Olur Nasıl İşler. Tüm Fabrikalar Üretimi Durdurdu. Virüs İlleti Bittiğini Düşünürsek Fiyatlar Ne Olur Düşer mi Yükselir mi? Sizce Ne Yapmam Lazım. Var Olan Arabamda Dodge Nitro ve Pejo Rcz. Malum İkisi de Çok Yakan Arabalar. Artık Biraz daha Makam Tarzı Arabalara Binmek İstiyorum. Yaş İlerledi...