Arama sonuçları: *

• Users: Gilbert
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Gilbert

500-550 bin arası arac tavsiyesi

Toyota Auris 2012 1.33 Benzinli.
  2. Gilbert

500k-600k otomatik araç önerisi

Auris diyorsunuz da biraz detay verin. hangi motoru ben de manueli var onu bu bütçelerle alamaz yeni kasa.
  3. Gilbert

Toyota Auris 1.33 2013 Model Aracımla ilgili sorularım var.

Öncelikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinirim. Debriyajı çok yukarıda baskı balatası yeni olduğu söylenmişti bana alırken. Bi de devirdaim pompası su kaçırıyor dediler bu kronik sorunuymuş. Expertiz söylemişti sonrasında baktırdım bi sorun yok dedi ustalar. Bir de yakıt açısından 6...
  4. Gilbert

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

Toyota Auris aldım arkadaşlar Honda satılmıştı. 1.33 Benzinli 125 binde
  5. Gilbert

650ye aldım çekişi iyi beni memnun ediyor ama mükemmel diyemem yanii 1.33 motor sonuçta 100 beygir.
  6. Gilbert

istediğim araba hemen satıldı Toyota Auris 2013 1.33 Benzinli aldım memnunum baya. Makyajlı Kasa 124 binde
  7. Gilbert

Tam anlattığınız gibi hocam çok sağolun inşallah paraya kıyıp güzel bi ekspertiz yaptırıcam sonrası nasip kısmet çok beğendim aracı
  8. Gilbert

uzun yıllar sürmek istiyorum açıkçası ama elbet bir gün satacağım çok mu zorlar satarken tek handicapı bu olacaksa honda tercih etmek isterim açıkçası dizel bakıyorum ben de
  9. Gilbert

ben de aynı fikirdeyim detaylı bi ekspertiz yaptırıcam
  10. Gilbert

1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
  11. Gilbert

Öneri Bu fiyata ne önerirsiniz

Fiesta daha basık focus alıp geniş geniş binin
  12. Gilbert

500-550 bin bandına fiesta önerisi yapabilir misiniz

Arkadaşlar almak istediğim araç Ford Fiesta hangi motorunu hangi paketini almam uygun olur otomatik şanzuman olanları sorun çıkarır mı bu fiyat bandına 1.6 - 1.4 benzinli düz mü alayım otomatik mi alayım lpg kesinlikle istemiyorum yoksa dizellerini mi tercih edeyim dizel konusunda çok uzun yol...
  13. Gilbert

500-600K araç önerisi?

Mitsubishi Lancer 1.6
  14. Gilbert

550 bin tl bütçede Honda CR-Z alınır mı veya tavsiyede bulunur musunuz?

Hayırlı uğurlu olsun hocam valla düşünücem temiz yakalarsam lancer alabilirim yanii neden olmasın japon kalitesi 1738050190 Hocam bide size bişey soracağım ailem ile de bineceğim arabaya lancerin içi nasıl arka koltuklarda diz koyma mesafesi ideal mi 4 kişi rahat biner mi bir de altı basık...
  15. Gilbert

peki bu aracı ne kadara aldın acaba? 100 binkmde tertemiz 2011 lancer benim bütçemi aşabilir ya
  16. Gilbert

biliyorum hocam çok araştırdım lancer konusunda haklısınız bi yanım lancer civic tarzı bi yanımda fiesta 1.5 dizel al sorunsuz bin diyo bilmiyorum çok kararsız kaldım sizin aracınızın modeli tam ne 2011 mi
  17. Gilbert

işte aradığım yorum bu aslında ama hiç emin değilim ya sorun çıkarır mı satsam satamayacağım gibi hissediyorum aynısı honda cr-z içinde geçerli
  18. Gilbert

550 bin tl bütçem var yakışıklı bi araba istiyorum beni de yormasın istiyorum hondalar çok hoşuma gidiyor tek handikapı 2 kapılı olması o yüzden emin değilim civic falan da bakıyorum alınır mı başka tavsiyeniz var mı
Geri