Arama sonuçları: *

• Users: Isofyan
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Isofyan

300-350 bin tl arası araba önerisi

Hocam kronik sorun olsa da olmasa da bu butceye aldığın otomatik araba kosulsuz yıpranmış olur zaten. Biraz kullaniminda patlak verebilir tat vermez. Zaten temizini bulmak da bi hayli zor. Manuel temiz bulursan alabilirsin
  2. Isofyan

300-350 bin tl arası araba önerisi

Bu bütçelerde otomatiğe yanaşma benden tavsiye hocam. Harici honda civic, astra bakabilirsin aileye yönelik olur biraz daha.
  3. Isofyan

1 Milyonu geçmeyecek doblo tarzı araç önerisi?

connectler iyi diye biliyorum ama fiyatini bilmiyorum ford bu ticari isinde iyi baya veya arakdasın dedigi gibi caddy
  4. Isofyan

1994 civic vs 2006 symbol

Olmaz expere sokmadan alma sakn. Ustelik bi akrabam 97 civic 1.4is aldi sanayiden cikamiyor tavsiye etmem
  5. Isofyan

500.000 BUTCE ARABA ONERISI

Fluencelere de bakayim bi hocam 1709500747 Linea daha buyuk degil mi hocam. Cerato kucuk arac. Hele lineaya gore. Linea cok buyuk onu dusunuyorum alirsam nasil park ederim diye
  6. Isofyan

Hocam b6 baktim ama 600 altina adam akilli birsey yok :F ya kmsi yuksek ya hasar kaydi cok fazla yipranmis vb. 600e de cikmak zor benim icin linea daha mantıklı gibi hala
  7. Isofyan

1.6multijet dusunuyorum hocam lounge paket. Hem 6 ileri motoru guclu tatmin eder. Konfor masraf vb konusuna hakim değilim iste 1709498725 Passat da aklimda ona da bakayim tekrar. Ama korkum masraf cikarmasi. Sonunu toplayamazsam ugrasilmaz passatin masrafi ile
  8. Isofyan

Linea oneren yok gordugum kadariyla. Aslinda cok da yatmisti aklima ne dusunursunuz
  9. Isofyan

Hocam kamyonet ruhsatli olsun istemiyoruz her sene muayne isi gelmez bize 1709491528 301i de babamin arkadaşı kullanmis babama hic onermiyormus. Bana da leylek gibi araba geliyor tasarim konusundan vb de cok hosumuza gitmiyor bi ara dusunmedik degil 1709491567 Jetta eski kasalar çıkıyor. Yeni...
  10. Isofyan

Arkadaslar yaklasik 450-500k butce var. Suan elimizde lada vega 2000 model var bunu satip ustune ekleyecegiz takas + para da yapabiliriz Cok yıpranmış 200.000km ustu olmasa iyi olur cunku suanki 24 yasindaki arabamiz bile yaklasik 170.000km de. Sanzuman sorunsuz olursa otomatik de olur ama bu...
  11. Isofyan

750.000 tl ile araç önerisi

Fluence bakabilirsin hcm
  12. Isofyan

Nasıl japon araba alınır mı

Binek motor daha saglamdir bundan 1708778650 Agir hasar sase podye islemli demek. Belkide arac ortadan ayrildi tekrar birlestirildi. Veya herhangi bir yerinden. Sase saglam olmazsa ha arabaya binmissin ha motorsiklete zaten. En ufak kazada kaybolur sase. Hasar kayitli araba alinir eyvallah ama...
  13. Isofyan

Nasıl japon araba alınır mı

Ağır hasar kayıtlı hocam araba almanızı tavsiye etmem
  14. Isofyan

Egea 1.4 Fire easy yüksek devirde kullanmak sorun oluşturur mu?

Etkisi var hocam sıcak motor daha iyi çalışır ama dediğim gibi bir yere kadar. Arada yaparsın eyvallah ben de yapıyorum ama öyle boş yolda da zorlamanın anlamı yok
  15. Isofyan

Egea 1.4 Fire easy yüksek devirde kullanmak sorun oluşturur mu?

Bazen getirmen daha iyidir ama sürekli sık kullanımda yaparsan ileriye dönük sorun oluşabilir hocam
  16. Isofyan

250K - 350K Arası Satın Alınabilecek Aile Arabası

Civic de bu butceler icin bakma bence. Bulursun bu butceye belki ama masrafi seni uzebilir. Akrabam tempra satip 1.6ie civic aldi pisman oldu. Masraflarinin altindan kalkamiyor. Eyvallah guzel araba ama bu paralarla zor
  17. Isofyan

Bulabilirsin belki de reno serisi seni daha az uzer onlara gore. Astra vectra falan yag yakma problemi var cogunda. Kronik sorun benzin alirken yag da alip koyuyosun arabaya. 307 belki olabilir ama o da aileye nasil olur onu bilemem 1706772534 Zamanla yukseltirsin bu butcelere iyisini bulursan...
  18. Isofyan

Megane, laguna
  19. Isofyan

Nasıl araba sizce alınır mı

Mantikli degil. Bulabilirseniz R19 veya megane, lada tercih edebilirsiniz bu butcelere
  20. Isofyan

1992 tofaş kartal yüksek devirde kullanılırmı?

hocam konudan bağımsız profil resmin çok iyimiş kedi göz :D
Top Bottom