Neler Yeni

1 Milyonu geçmeyecek doblo tarzı araç önerisi?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
okr
arkadaşlar selam 1 milyona kadar büyük doblo tarzı araç arıyoruz (OTOMATİK) olmak zorunda. psa grubunda opel, pejo, citroen, toyota, fiat tarzı araçlara baktık birinin fiyatı yüksek birinin düşük. kasalar motorlar aynı. hangi araç daha iyi? şu anlık opel olarak düşünüyoruz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Citroen berlingo yada Peugeot riftir 900k 1milyon civarına temiz düşük km li kamyonet ruhsatlı dolu paket araçlar var bizde bakiniyoruz suan

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yavuz
Hangisi uygunsa onu al geç.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Psa grubu ticarileri tıpa tıp aynı. Hangisi görünüş olarak, iç mekan olarak hoşunuza gidiyorsa onu alın. Arkadaşım 2024 sıfır berlingo aldı on numara araç. Sedan araçta beklediğiniz her şey var araçta.

Berlingo donanım olarak en dolusu ve fiyat olarak sanırsam en ucuzu.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el Caddy?
yok hocam sıfır lazım o da bütçeyi aşıyor. bir de hanım kullanacak arabayı parçası ucuz bir şey lazım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psa grubu ticarileri tıpa tıp aynı. Hangisi görünüş olarak, iç mekan olarak hoşunuza gidiyorsa onu alın. Arkadaşım 2024 sıfır berlingo aldı on numara araç. Sedan araçta beklediğiniz her şey var araçta.

Berlingo donanım olarak en dolusu ve fiyat olarak sanırsam en ucuzu.
opel combo ve toyota arasında kaldık hocam. pedere ne kadarda anlatsam rifter ve berlingoya yaklaşmıyor. milletin aklına yazılmış fransız arabaları dandik diye. oysaki motor şanzıman şase aynı :D benim içinde öyle fransız hiç sevmem fakat başka seçenek yok.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
yok hocam sıfır lazım o da bütçeyi aşıyor. bir de hanım kullanacak arabayı parçası ucuz bir şey lazım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

opel combo ve toyota arasında kaldık hocam. pedere ne kadarda anlatsam rifter ve berlingoya yaklaşmıyor. milletin aklına yazılmış fransız arabaları dandik diye. oysaki motor şanzıman şase aynı :D benim içinde öyle fransız hiç sevmem fakat başka seçenek yok.
Bizde de şirket aracı olarak toyota proace city var yine 2023 model. Boş paket otomatik. Onda ki jant 16 olduğu için konforda bir tık farklılık var. Onun harici dediğiniz gibi tıpa tıp aynı. Dördünün de aynı olduğunu açıklamak zor. Benim arkadaşım da aynı sorunu çekti ama inandırdı pederi sonunda😄.

Toyota ve opel arasında opel benim daha hoşuma gidiyor genel görünüş olarak.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
connectler iyi diye biliyorum ama fiyatini bilmiyorum ford bu ticari isinde iyi baya veya arakdasın dedigi gibi caddy

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
arkadaşlar selam 1 milyona kadar büyük doblo tarzı araç arıyoruz (OTOMATİK) olmak zorunda. psa grubunda opel, pejo, citroen, toyota, fiat tarzı araçlara baktık birinin fiyatı yüksek birinin düşük. kasalar motorlar aynı. hangi araç daha iyi? şu anlık opel olarak düşünüyoruz.
Hocam reno scenic 2013 model icon otomatik kullanıyoruz yanlış bilmiyorsam şu anki değeri 650k falan Doblo ya fazla benzemiyor ama baya geniş bir araç belki hoşunuza gider diye söyleyeyim dedim

Top Bottom