Neler Yeni

Öneri 1.500.000 TL'ye Kadar Araç Önerisi ( Muafiyet Özelinde.. )

xTURANN

80+ Silver
Polise denk gelene kadar yasak. Kac yıldır araba sürüyorum istanbul da 1 kere ehliyetime ve ruhsata baktilar onda da 06plaka ile istanbulda havalimanina gidiyordum plaka dikkat cektigi icin. Yoksa hic denk gelmedi. Göze alinabilecek risk olabilir :)
Daha önceden bu hakkı kullanan bi yakınım var, 2019'da aldı, babası oğluna, o da oğluna kullandırıyo. 2023'te kanun değişmeseydi bende kullanacaktım. Aslında benim babamında varda %60 civarı ortapedik. Ehliyeti yok, onun üzerine alamam.

reis citroenin kampanyalarinda 1.591.200tl ye c5 aircross var buyuk araba bakiyorsan fena degildir. shine paket diyor. dizel motor ayrica

eneskaya6

80+ Silver
Daha önceden bu hakkı kullanan bi yakınım var, 2019'da aldı, babası oğluna, o da oğluna kullandırıyo. 2023'te kanun değişmeseydi bende kullanacaktım. Aslında benim babamında varda %60 civarı ortapedik. Ehliyeti yok, onun üzerine alamam.
Araba almak icin ehliyeti olmasina gerek yok. ÖTV muaf şartlarini karsiliyorsa alabilir

2023te kanun değişmedi maliye şart koydu. Ruhsatı al 2 hafta sonra TSE'ye git gerekli belgelerle 3. dereceden akrabaya kadar çıkıyor kişiler

NightWish2434

80+ Silver
I20N Genç işi bir araç. Aileye uygun kesinlikle olmaz. Kaldı ki bagajına belirttiğim gibi tekerlekli sandalye koyacağım. Fakat bir şekilde ikna edersem niye olmasın..
İ20 nin sport hali bence eko modda güzel bir aile aracı geceleri n mode

bert.ozkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat
Corolla en iyi tercih gibi gözüküyor. En dolu paketini alabilirsiniz. Yerden yüksek olsun birazda donanımı olsun derseniz Kuga.

eneskaya6

80+ Silver
hocam şimdi babam için elektrıkli araba bakıyordum sizde bakın derim yakıt acısından çok çok düşük yakıyorlar

Ysuflix

80+ Gold
1.5 EcoBoost Kuga bakın hocam üzmez. Onun dışında Tiggo 8 Pro'da önerimdir.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Ensar Polat
Daha önce de bir çok konu açtım, açılan konulara baktım ;
Hala karar verememiş durumdayım.

Muafiyet ile alınacağı için 1.500.000 TL'yi geçmemeli.

1. Geniş Bagaj, Aile Kullanımına Uygun Olmalı.
1.1 Bagajın Litresi ya da yükleme eşiği falan önemli değil. Tekerlekli Sandalye Sığabilsin Yeter. Çok Fazla Valiz & Eşya Taşımayacağım. ( En azından her gün.. )
2. Ortalama Bir Araç Olmalı.
2.1 Sanayiye düşürmeyecek. Düşürse de üzmeyecek. Bu Direkt Fiat Grubuna Yönlendiriyor ama Fiat istenmiyor..
3. Teknolojik Olduğu Kadar Güvenli Olmalı.
3.1 İlk Araç Olacak. ( İlk Aracı 2.El Al Demeyin, 300 - 400 2.El'e vereceğime 0 i20 Alabiliyorum, siz kurun denklemi.. ) Sürüş Asistanlarından ziyade, güzel bir park kamerası falan olursa daha iyi olur. Airbag sayısı ve yolcu koruması iyi olmalı. Bunun yanı sıra multimedya ve hoparlör sistemi de tatmin etse yeter. ( Şuana kadar en beğendiğim multimedya fiat grubundaydı. ( En büyük ekranı çok çok iyi.. ) )

Kısaca bunlar, detaya girsek custom car'a doğru gider xD

Şuan Düşünülen Araçlar ;
Hyundai Bayon ( Aracı çok sevmediğim için muhtemelen en boşunu tercih ederim.. ) / Fiat Egea Cross ( Urban & Lounge Paket ) / Renault Megane & Clio ( Orta ya da Alpine Paket. ) / Skoda Fabia ( Monte Carlo Paket ) / Citroen C4X / Opel Corsa ( Full Paket ) / I20N ( stok bulursam ve ailemin aklına yatarsa asla kaçırmam bu arada.. ) / Bir İhtimal Elentra / Volkswagen'dan Polo ya da Golf ( En boşu ya da bi üstü.. ) / Toyota Corolla ( Hangi Model Hangi Paket Bilmiyorum. Muhtemelen Hybrid olacaktır.. )

Kalın Olarak Yazdıklarım şuan en çok düşündüklerim. Skoda Fabia'nın Monte Carlo Donanımlı Aracını 10 - 15 dakika önce gördüm, çok beğendim. Malzeme kalitesi egea gibi duruyor ( torpido kalitesi ve kapı içi ) fakat motoru güzel. Eğer Sanayiye düşürdü mü bi araba parası yemezse ya da sanayiye çok nadir uğratırsa, düşüneceğim 2.araç..
Kia x cee'd muazzam

xTURANN

80+ Silver
2023te kanun değişmedi maliye şart koydu. Ruhsatı al 2 hafta sonra TSE'ye git gerekli belgelerle 3. dereceden akrabaya kadar çıkıyor kişiler
Daha detaylı bilgi nasıl edinebilirim acaba ? Bir kaynak verebilir misiniz ? Ona göre ilerliyeyim yoksa ehliyeti 1 - 2 aya alıyorum, hem o hem de araba boşa gitmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 EcoBoost Kuga bakın hocam üzmez. Onun dışında Tiggo 8 Pro'da önerimdir.
Chery'e bakacağım gibi duruyor fakat yeni marka. Uzun süreli kullanımlarda ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Araştırıp omoda falan bakabilirim. Teşekkürler. Tiggo 8'in duruşu çok hoşuma gidiyor. 1 - 2 Numara filmle çok class duruyo araba.

Corolla en iyi tercih gibi gözüküyor. En dolu paketini alabilirsiniz. Yerden yüksek olsun birazda donanımı olsun derseniz Kuga.
Corolla sorunsuzluğu ile gözümün önünde duruyor, gerek normal gerekse hybrid fakat en dolusunu almaya kalksam indirimli şekilde 700 hatta 800k. O Paralara çıkacaksam icon 1.3 megane düşünüyorum. Siyah renk ve yapabilirsem cam tavanlı falan çok daha hoş olur.

Ysuflix

80+ Gold
Daha detaylı bilgi nasıl edinebilirim acaba ? Bir kaynak verebilir misiniz ? Ona göre ilerliyeyim yoksa ehliyeti 1 - 2 aya alıyorum, hem o hem de araba boşa gitmesin.

Chery'e bakacağım gibi duruyor fakat yeni marka. Uzun süreli kullanımlarda ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Araştırıp omoda falan bakabilirim. Teşekkürler. Tiggo 8'in duruşu çok hoşuma gidiyor. 1 - 2 Numara filmle çok class duruyo araba.
evet hocam baya iyi duruyor. yeni sayılır artık 1 yıl oluyo heralde türkiyeye tekrar gelişi artık parça sıkıntısı yok diyorlar. omoda pek önermem açıkçası tiggo 7 veya 8 çok daha verimli olur tekerlekli sandalye falanda dediniz çünkü, omoda da suv ama tiggo rahatlığını, büyüklüğünü sunar mı tartışılır.

xTURANN

80+ Silver
evet hocam baya iyi duruyor. yeni sayılır artık 1 yıl oluyo heralde türkiyeye tekrar gelişi artık parça sıkıntısı yok diyorlar. omoda pek önermem açıkçası tiggo 7 veya 8 çok daha verimli olur tekerlekli sandalye falanda dediniz çünkü, omoda da suv ama tiggo rahatlığını, büyüklüğünü sunar mı tartışılır.
Önce ehliyeti alıyım, sonra tek tek bayii gezeceğim. Yaşadığım yerlere yakın chery bayiisi falan yok ama avm'de tanıtım aracı vardı sanırım. Bulursam bakarım araca. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Top Bottom