Daha önce de bir çok konu açtım, açılan konulara baktım ;
Hala karar verememiş durumdayım.
Muafiyet ile alınacağı için 1.500.000 TL'yi geçmemeli.
1. Geniş Bagaj, Aile Kullanımına Uygun Olmalı.
1.1 Bagajın Litresi ya da yükleme eşiği falan önemli değil. Tekerlekli Sandalye Sığabilsin Yeter. Çok Fazla Valiz & Eşya Taşımayacağım. ( En azından her gün.. )
2. Ortalama Bir Araç Olmalı.
2.1 Sanayiye düşürmeyecek. Düşürse de üzmeyecek. Bu Direkt Fiat Grubuna Yönlendiriyor ama Fiat istenmiyor..
3. Teknolojik Olduğu Kadar Güvenli Olmalı.
3.1 İlk Araç Olacak. ( İlk Aracı 2.El Al Demeyin, 300 - 400 2.El'e vereceğime 0 i20 Alabiliyorum, siz kurun denklemi.. ) Sürüş Asistanlarından ziyade, güzel bir park kamerası falan olursa daha iyi olur. Airbag sayısı ve yolcu koruması iyi olmalı. Bunun yanı sıra multimedya ve hoparlör sistemi de tatmin etse yeter. ( Şuana kadar en beğendiğim multimedya fiat grubundaydı. ( En büyük ekranı çok çok iyi.. ) )
Kısaca bunlar, detaya girsek custom car'a doğru gider xD
Şuan Düşünülen Araçlar ;
Hyundai Bayon ( Aracı çok sevmediğim için muhtemelen en boşunu tercih ederim.. ) / Fiat Egea Cross ( Urban & Lounge Paket ) / Renault Megane & Clio ( Orta ya da Alpine Paket. ) / Skoda Fabia ( Monte Carlo Paket ) / Citroen C4X / Opel Corsa ( Full Paket ) / I20N ( stok bulursam ve ailemin aklına yatarsa asla kaçırmam bu arada.. ) / Bir İhtimal Elentra / Volkswagen'dan Polo ya da Golf ( En boşu ya da bi üstü.. ) / Toyota Corolla ( Hangi Model Hangi Paket Bilmiyorum. Muhtemelen Hybrid olacaktır.. )
Kalın Olarak Yazdıklarım şuan en çok düşündüklerim. Skoda Fabia'nın Monte Carlo Donanımlı Aracını 10 - 15 dakika önce gördüm, çok beğendim. Malzeme kalitesi egea gibi duruyor ( torpido kalitesi ve kapı içi ) fakat motoru güzel. Eğer Sanayiye düşürdü mü bi araba parası yemezse ya da sanayiye çok nadir uğratırsa, düşüneceğim 2.araç..