Arama sonuçları: *

• Users: Jiyu
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. J

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Öyle bile olsa yine de en az 20k vermek zorunda zaten sigorta şart. Böyle karaktersizlerin çolucu çocuğu oluyor , aile bakıyor bir de. Yazıklar olsun
  2. J

******** haklıymış gibi duygu sömürüsü yaparak seni manipüle etmeye çalışıyor. Baksan çoluğu çocuğu vardır , sana asgari ücretin 22 bin olduğu ülkede haftalık 8 bin yerine aylık 8 bin diyor. Yazıklar olsun. Asgari ücret demek haftalık 45 saat ile aylık minumum alacağın ücrettir. Bu şerefsizten...
  3. J

Bu arada zaten her türlü asgari ücret kazanacağın için çok mecbur kalmadıkça fastfood , market ve fabrika asla tercih etme. En azından daha relax bir yerde garson , flo defacto vs. tercih et. Her işin zorluğu olsa da yukarıdakiler asla katlanılmaz. 1736689336 Bu dediğimi yap , maddi olarak...
  4. J

20 yaşındaysan ve lise mezunu isen ortaöğretim-lise kpss sınavına gir. Her yıl oluyor , biraz çalış memur olarak atan. Şu an ben üniversite mezunu olduğum için sadece bölümümle ilgili atanabiliyorum ya da 4001 ortak kod ile ama ataması çok az. Eğer biraz kpss çalışırsan memur olarak atanırsın.(...
  5. J

Hakkını yedirme kardeş , biz de asgari ücret 11.800 iken günlük 300 liraya çalışmıştık iş öğreneceğiz diye. Her gün çalışsan ayda 9000 yapıyordu hem de izinsiz ve 12 saat. Hakkın olan 1 gün izin + 45 saat mesai = asgari ücret. Bunu unutma. İş rahattır yine 9-10 saat çalışılır asgari ücret için...
  6. J

Dürüst konuşayım , işi öğrenmeden önceki halinle bile asgari ücret yani 22k almalısın haftalık 45 saat olarak. İşini öğren ona göre 50k mı alıyon ne alıyorsan al
  7. J

Tofaşa yapacağım masraf ne kadar tutar?

tofaş ile ortalıkta gezip gece vakti korna'ya basarak yüksek sesli bas müzikler açıp drift atmayacaksın demi
Top Bottom