Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
1 dakika çalışmazdım hatta 1 saniye meslek ögrenebilirsin ama dükkan açamazsın çünkü paran yok git en kötü garson 30k alıyor
hemen çıkman gerek bence o maaşı verenin neyse............
Doğru para yok bu işi öğrensem bile dükkan açamam en fazla asgarinin bir tık üstünü kazanırım o da ögrenene kadar 8K ya çalıştığımızdan çıkar

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
Hocam biz niye böyle bir milletiz ya ?
Vallaha bilmiyorum ben 1-2 yıl aralıklı turizmde çalıştım günlük 1200 lira için gece 3'te uyanıp bostancıdan karaköye gidiyordum. Sonra öğrendim park eden 40-50 aracın tanesinin otopark maaliyeti 800 liraymış, 1-2 hafta sonra bi daha gitmedim. Hiçbir şey senden ve zamanından önemli değil

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
2 Günün parasını almadık hocam gidip paramızı alalım bari:D
Vermez giden 2 gününe tüh de geç. Hani adam 6 güne 2000 veriyorsa sana 600 lira falan vermesi gerekir de sana o çalışmaya 2k veren adam 600 de vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne verirse hocam devam etmek istemezsen pazartesi gel paranı al helalleşelim dedi bu da tatlı dil ayağı öbür türlü kimse durmaz
Bunu dediyse paşa paşa al

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ali Dogan
Doğru söylüyorsun kral bende artiķ bu iş geç kaldığımı düşünüyorum aslında bjr yandan da istiyorum arabalarla stres atıyorum iyi oluyor ama bu işi ögrenip de adam akıllı para kazanmam aylarımı alacak sonra paraya para demezsin ama zaman geç
Hoşuna gittiyse öğrenmek için geç değil. 50 yaşında bile öğrenme devam ediyor. Yaşadıkça da bitmez. İşi sevdiysen çabuk kaparsın.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Vallaha bilmiyorum ben 1-2 yıl aralıklı turizmde çalıştım günlük 1200 lira için gece 3'te uyanıp bostancıdan karaköye gidiyordum. Sonra öğrendim park eden 40-50 aracın tanesinin otopark maaliyeti 800 liraymış, 1-2 hafta sonra bi daha gitmedim. Hiçbir şey senden ve zamanından önemli değil
Doğru hocam zaten bu işi öğrenene kadar senden kazanacağını kazanıyor herif sigorta yok maaş desen yok denecek kadar az bi 15K falan deseydi düşünülürdü mesela ama bu fiyata olmaz. 1 hafta 1 ayakkabıya çalışılırmı ?

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
Doğru hocam zaten bu işi öğrenene kadar senden kazanacağını kazanıyor herif sigorta yok maaş desen yok denecek kadar az bi 15K falan deseydi düşünülürdü mesela ama bu fiyata olmaz. 1 hafta 1 ayakkabıya çalışılırmı ?
sonuçta asgari dediğimiz şey de 45 saatten hesaplanıyor adam senden 72 saat çalışmanı istiyor sana normalde 30k üstü verilmeli hani 15k dese bile belkilik olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdükadir
Aynen ama bu kadar işi onlar gibi profesyonel yapmam ne kadar zamanımı alacak ALLAH bilir bir usta elektirik elektronik mezunu bu işin okulunu okumuş tesisat çekmedir sigortadır görsen arabayı kendi üretmiş sanki öyle çalışıyor öyle hakim.Onlar gibi olmam çok uzun vaktimi alır benim
Dîger usta 10 senedir bu işin içinde bilmediği halt yok arabayı yapboz gibi söküp takıyor yani bu çok uzun sürer benim için

Aynen ama bu kadar işi onlar gibi profesyonel yapmam ne kadar zamanımı alacak ALLAH bilir bir usta elektirik elektronik mezunu bu işin okulunu okumuş tesisat çekmedir sigortadır görsen arabayı kendi üretmiş sanki öyle çalışıyor öyle hakim.Onlar gibi olmam çok uzun vaktimi alır benim

Dîger usta 10 senedir bu işin içinde bilmediği halt yok arabayı yapboz gibi söküp takıyor yani bu çok uzun sürer benim için
Al bi araba kazanç sağlayınca izle videoları tamir et usta çok mesleğinin sırrını ifşa eden millet geçim derdi yüzünden usta olmaya başladı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Vermez giden 2 gününe tüh de geç. Hani adam 6 güne 2000 veriyorsa sana 600 lira falan vermesi gerekir de sana o çalışmaya 2k veren adam 600 de vermez

Bunu dediyse paşa paşa al
Kendi verecek zaten hocam pazar günü iyice düşün taşın pazartesi devam etmek istersen edersin istemezsen paranı alır gjdersin dedi bu şekilde

Aquamen

80+ Bronze
konunun konuşulacak tarafı yok aylık papağanıma 3k harcıryordum insana 8k maaş ne git garsonluk yap

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Kerem Eldes
Hoşuna gittiyse öğrenmek için geç değil. 50 yaşında bile öğrenme devam ediyor. Yaşadıkça da bitmez. İşi sevdiysen çabuk kaparsın.
Hocam bence yanlış, öğrenmek için geç değil de haftada 72 saat çalışmaya 8000 gibi bir rakam yok. Yaşadığımız ülke belli

Kendi verecek zaten hocam pazar günü iyice düşün taşın pazartesi devam etmek istersen edersin istemezsen paranı alır gjdersin dedi bu şekilde
Ok ok o zaman etme devam al paranı düzgün iş bak bence

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
sonuçta asgari dediğimiz şey de 45 saatten hesaplanıyor adam senden 72 saat çalışmanı istiyor sana normalde 30k üstü verilmeli hani 15k dese bile belkilik olay
Harbiden hocam çok mantıksız geliyor insana

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Dürüst konuşayım , işi öğrenmeden önceki halinle bile asgari ücret yani 22k almalısın haftalık 45 saat olarak.
İşini öğren ona göre 50k mı alıyon ne alıyorsan al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,250
Üyeler
166,181
Son üye
mehmet6565
Top Bottom