Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

PNSHER

80+ Bronze
maalesef anlatamıyorum insanlar kendilerini Amerika Fransa İngiltere ile kıyaslıyor keşke olsa fakat Türkiye de kimse işi bilmeyene o parayı vermez çünkü çok fazla işsiz var işi bilen biri bile asgari ücrete çalışırken gidip de işi bilmeyeni asgari ücretle yetiştirmez kimse...
Arkadaşım havaalanında vasıfsız eleman olarak ayda 15 gün çalışarak 27k aylık alıyordu siz nerede yaşıyorsunuz. 8K nedir kafa mı buluyorsunuz insanlarla

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Muhammed efe
Yapılır.
Sadece para odaklı düşünme işi öğrenme + çevre geliştirme ve iş hayatını anlama fırsatın var.
Yaşım 23 kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve iyi bir işim var çok şükür ama bu günlere gelirken en rezil yerlerden başlamamış olsaydım şimdi ne olurdum bilmiyorum.
En kötü senaryoda askere gidene kadar çalışırsın askerde harcayacağın parayı çıkartırsın rahat edersin
Hocam 8k para art niyettir. Tamam Eyvallah işi öğrenecek çocuk ama bari 14-15k ver o rakam çok komik oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım havaalanında ayda 15 gün çalışarak 27k aylık alıyordu siz nerede yaşıyorsunuz. 8K nedir kafa mı buluyorsunuz insanlarla
Ne iş yapıyor kanka?

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
EREN
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
8000 TL ne reis herhangi bi süper market zincirinde çalış bari 22000 bin al

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,460
İsim
.
Yapılır.
Sadece para odaklı düşünme işi öğrenme + çevre geliştirme ve iş hayatını anlama fırsatın var.
Yaşım 23 kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve iyi bir işim var çok şükür ama bu günlere gelirken en rezil yerlerden başlamamış olsaydım şimdi ne olurdum bilmiyorum.
En kötü senaryoda askere gidene kadar çalışırsın askerde harcayacağın parayı çıkartırsın rahat edersin
Ya öylede kral 6 gün günde 12 saat ağızdan yapılır demekle yapılmıyor
29 ocakta sınıflandırmam belli olacak o zamana kadarki masrafı bile çıkaramam 8K nedirki ?

PNSHER

80+ Bronze
Hocam 8k para art niyettir. Tamam Eyvallah işi öğrenecek çocuk ama bari 14-15k ver o rakam çok komik oluyor.

Ne iş yapıyor kanka?
transpaletle kargo araçlarına eşya taşıyıp yerleştiriyordu 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyordu.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,460
İsim
.
Kanka bunlar böyle iş öğren yükselir maaşın ayağına milleti çalıştırıyorlar. Üstüne sanma ki işi layığı ile öğretecek. Kendini riske atıp rakip istemez etrafında. 2K nedir zaten kendini bi ayakkabı almak istesen 2 haftalığını mı vericen. Dediğimi yap bak bari markette işe gir zincir markette 23-24 veriyorlar sanırım. Askere gidene kadar altın yaparsın sonra annene ver saklasın.
ÇOk haklısın kral 29 ocakta nereye gideceğim belli olacak zaten en iyisi o zamana kadar farklı işte çalısıp dediiğin gibi en azından masrafı çıkarmak.
Tam olarak öyle oluyor kral bir ayakkabi almak istesem haftalıgı bayılmam lazım 1 haftam 1 aykkabıya eşdeğer oluyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
Kürşat

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Muhammed efe
ÇOk haklısın kral 29 ocakta nereye gideceğim belli olacak zaten en iyisi o zamana kadar farklı işte çalısıp dediiğin gibi en azından masrafı çıkarmak.
Tam olarak öyle oluyor kral bir ayakkabi almak istesem haftalıgı bayılmam lazım 1 haftam 1 aykkabıya eşdeğer oluyor
Bizim arkadaşı belli olduktan 8 ay sonra anca askere almışlardı. 7-8 ay paranı kazanırsın en azından küfür gibi para olmaz kalkıp işe gittiğine değer.

Arkadaşım havaalanında vasıfsız eleman olarak ayda 15 gün çalışarak 27k aylık alıyordu siz nerede yaşıyorsunuz. 8K nedir kafa mı buluyorsunuz insanlarla
Bardağa kahve koymakla araba tamiri aynı şey mi? Konuyu ısrarla anlamak istemiyorsunuz gibi duruyor. Konu para değil, konu paraysa çalışmasın zaten.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,460
İsim
.
Bizim arkadaşı belli olduktan 8 ay sonra anca askere almışlardı. 7-8 ay paranı kazanırsın en azından küfür gibi para olmaz kalkıp işe gittiğine değer.
Ya reis seviyordum bu işin bana en güzel yanıda oydu aslında ama bu fiyata olmaz aga nasıl olsun imkansız

Clayz

80+ Silver
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
asla yapılmaz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
patronda baya baya cakallık var haftalık 2k verıcem demış işi ogrenıncede aylık 8k dan baslıcan demıs ulan zaten bu adam haftalık 2k ıle aylık 8k alıyor ne anlamı kaldı işi öğrenmenın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,460
İsim
.
Bardağa kahve koymakla araba tamiri aynı şey mi? Konuyu ısrarla anlamak istemiyorsunuz gibi duruyor. Konu para değil, konu paraysa çalışmasın zaten.
8000 TL ne reis herhangi bi süper market zincirinde çalış bari 22000 bin al
Beyler arkadaş tiktok çeksen haftada 2K yı yine kazanırsın diyor :D:D:D

patronda baya baya cakallık var haftalık 2k verıcem demış işi ogrenıncede aylık 8k dan baslıcan demıs ulan zaten bu adam haftalık 2k ıle aylık 8k alıyor ne anlamı kaldı işi öğrenmenın
Hayır reis şuan haftada 2k ayda 8k veriyor haftada 6 gün 12 saate.
İşi artık 1 senede mi öğrenirsin 5 senedemi òğrenince de yükseltecekmiş

Top Bottom