Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Bazen veriliyor o aracı bulmak mesele ve güvenilir bir ekspertiz yaptırmak bütün ağır hasar kayıtlı araçlar airbag açmış diyemeyiz %99 demek çok ciddi bir oran olur
  2. Kürşat K.T.K

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Airbag , şase , podyelerde vs sıkıntı var mı ona bakmak lazım önden ciddi bir kazası var mı tavanda var mı bakmak lazım bazı araçlar yetkili serviste yapıldığı için ağır hasarlı diye çıkabiliyor ama ben olsam bu kumara hiç girmezdim
  3. Kürşat K.T.K

Motosiklete arkadan vurduk suclumuyuz?

Takıp mesafeni koruman gerekiyor hızın yarısı kadar mesafe olacak sen suçlusun burada
  4. Kürşat K.T.K

Öneri i20 modifiye öneri, tavsiye

İstanbul da çok iyi oluyor küçük araç
  5. Kürşat K.T.K

Çıkıyor knka iz olmuyor alttan vida atılıyor zaten
  6. Kürşat K.T.K

Çok güzel duruyor yanlara da ek yaptır araç kaslı duruyor bendeki eski model olduğu için çok bişey yapmam muhtemelen ama sen yap 😁
  7. Kürşat K.T.K

Knka bende de 2013 i20 var bende bişeyler arıyorum ses sistemi yapabilirsin kötüyse dış görünüşü değiştirebilirsin tampon ekleri ile çok hoş duruyor bendeki araç bu difüzör taktım bu şekilde duruyor bilgin olsun tabii ki sizin araç yeni kasa daha iyi olur
  8. Kürşat K.T.K

Hyundai İ20 Araç İçin Aksesuar Önerisi

Buyurun 1703685231 Attım
  9. Kürşat K.T.K

Aracımın dışı böyle gençler çok bişey yok zaten
  10. Kürşat K.T.K

Bende kendim takıyorum zaten ama ses sistemi de alicam onu kendim yapmam yaparım da bişey kırılır bişey olur
  11. Kürşat K.T.K

Aticam resimlerini yıkamada araç şuan hoparlör vs alıcam haftasonu detaylı bakım var bakalım yine para gidiyor yandık 😂
  12. Kürşat K.T.K

Zengin değilim param olsa telefon alırım knka arabayı satmamak şartıyla aldım resimlerini bugün aticam
  13. Kürşat K.T.K

Bumu beyaz renk mı oluyor bunlar sarı istemiyorum artık çok pis duruyor
  14. Kürşat K.T.K

Bende kaza yaptım başka aracımız ile gerçi adam ters yönden gelip bana yandan vurdu o hatalı çıktı yaptırdı da sonuçta kaza oluyor illaki
  15. Kürşat K.T.K

Yani yandan kedi köpek çıkarsa çarptık desene 😂
  16. Kürşat K.T.K

Mercekli daha mı az yanıyor yoksa ışığı mı kesiyor öyle birde baktım mercekli far çok pahalı be
  17. Kürşat K.T.K

Mercekli olunca fark ne oluyor
  18. Kürşat K.T.K

Halojenler çok pis duruyor ya ledler çok iyi oluyor bilmiyorum hosuma gidiyor
  19. Kürşat K.T.K

Evet ya çok fazla yanıyormus baktım onun ayar yeri mı var nasıl oluyor
  20. Kürşat K.T.K

Şarj aleti var Bluetooth ses cihazı var hoparlör alicam direksiyon kılıfı değişecek far alicam kolçak var üstünde daha ne olabilir diye düşünüyorum
Top Bottom