Neler Yeni

Ağır hasarlı araç alınır mı?

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Araba konusu olunca bi sarı siteye bakim dedim egeaların arasında bizim arabayı gördüm babama sordum neden içinin resmini koymadın diye belki böyle easyplus zannederler diyo valla herkes ayrı bi kafada (jant kapağı aldı int kendi taktı burda pahalı diye)

Kontağa gerek yok plaka takması yeterli ama cidden dalga geçiyorlar milletle bu gün aldığın arabayı yarın 100k zararına satmak çok kötü hele bu başlangıçlarda bu civarda
Aynen öyle valla sıfır alınmaz direk zarar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Aynen öyle valla sıfır alınmaz direk zarar
Traktörlerdede aynı durum var aynı modelde 2/3 model yaş için 1m kadar fark oluyor şu %0 faiz ile 12 ay taksit ayağına 200k dosya masrafı kitliyorlar millet kar yaptığını zannederken çok fena kazığa otutturuyorlar mavi (bu bilgi artık ne işe yararsa diye yazdım)

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
2017 250k kilometrede ford tourneo courier 1.5 var 330k ya sizce alınır mı? fiyat emsallerinin altında araç fotoğraflarda düzgün duruyor zaten sanayide çalışıyorum motor mekanik tarzı şeylerde bi problem varsa ona göre fiyatta birşeyler yapılır ama bu fiyata alınır mı? onu bilemiyorum max 350k ya hangi araçlar alınır
bu fiyatlara sedan dacia logan satılıyo kazasız kmsi düşük bir dacia bulursan al 8 yıldır biniyoruz 100k km yapmışız bize sorun cıkartmadı tek sorunu atmosferik olduğu için yokuşlarda bayılır ama az yakar cok güzel gider 1.5 dizel yada atmosferik 1.6 lpgli bak 1.4üne bulaşma

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Traktörlerdede aynı durum var aynı modelde 2/3 model yaş için 1m kadar fark oluyor şu %0 faiz ile 12 ay taksit ayağına 200k dosya masrafı kitliyorlar millet kar yaptığını zannederken çok fena kazığa otutturuyorlar mavi (bu bilgi artık ne işe yararsa diye yazdım)
Suç o kazığa oturan millette aslında iki düşünmeden hemen sazan gibi atlıyolar yeme sonra yukarı çekilince pişman oluyorlar

eneskaya6

80+ Silver
o km de ağır hasarlı arac alınmaz satarken öldürür seni

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Airbag , şase , podyelerde vs sıkıntı var mı ona bakmak lazım önden ciddi bir kazası var mı tavanda var mı bakmak lazım bazı araçlar yetkili serviste yapıldığı için ağır hasarlı diye çıkabiliyor ama ben olsam bu kumara hiç girmezdim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Airbag , şase , podyelerde vs sıkıntı var mı ona bakmak lazım önden ciddi bir kazası var mı tavanda var mı bakmak lazım bazı araçlar yetkili serviste yapıldığı için ağır hasarlı diye çıkabiliyor ama ben olsam bu kumara hiç girmezdim
Ağır hasarlıysa %99 airbag açmıştır zaten yoksa kolay kolay vermiyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ağır hasarlıysa %99 airbag açmıştır zaten yoksa kolay kolay vermiyorlar.
Bazen veriliyor o aracı bulmak mesele ve güvenilir bir ekspertiz yaptırmak bütün ağır hasar kayıtlı araçlar airbag açmış diyemeyiz %99 demek çok ciddi bir oran olur

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuan bakıldığı zaman 1.3 2015 doblolar bile 350 400 den aşağısı yok ve o modellerde yağ yakma ve şanzımanda cartlama gibi problemler var her ne kadar güzel arabalar olsada belli bir km sonrasında pekte alınacak arablar değiller
Sanayide çalışıyorsan yağ yakan bahsettiğin euro 5 aracın nasıl yağ yaktığını , üflediğini anlarsın. Bu cartlama olayı da baskının şemsiyelerinden dolayı oluyor. İşçilik senden olursa baskı balata seti parası harcarsın. Bulabilirsen ağır kazası olmayan sorunsuz dobloya binersin.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Sanayide çalışıyorsan yağ yakan bahsettiğin euro 5 aracın nasıl yağ yaktığını , üflediğini anlarsın. Bu cartlama olayı da baskının şemsiyelerinden dolayı oluyor. İşçilik senden olursa baskı balata seti parası harcarsın. Bulabilirsen ağır kazası olmayan sorunsuz dobloya binersin.
Yağ yakmasını anlarsında onun içinde artık katkı tarzı şeyler kullanıyorlar galerici bi tanıdık var bi katkıyla arabayı pürüzsüz hale getiriyor şanzımandaki cartlamada şanzıman dişlilerindende çoğu zaman yaptığı oluyor bunu tek bi sebepe bağlamamak lazım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Selim
Galericiler bu işi meslek olarak yaptığı için normal kişilerden daha çok avantajlılar

Lakin onlarda ölü yü 1 tık daha düdüklüyeyim derken araç alıveriyorlar. ben zamanında 4 yaşında focus aldım 40bin de 80 binde sattım sadece hava yastıkları değişmiş kaput ve çamurlukta boyalı
Dediğin tarzda arabalar bir şekilde satılıyor çünkü hava yastığı arızadan dolayı hatta ani frende bile açılma riski var bu tarz arabalar satılır rahat zaten herkes değil ama çoğu galaricinin arabası temiz değil işi bilmeyen garibana kendi Experlerine götürüp temiz araba diye satıyorlar ya da çıtır hasarlı 🗿

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Dediğin tarzda arabalar bir şekilde satılıyor çünkü hava yastığı arızadan dolayı hatta ani frende bile açılma riski var bu tarz arabalar satılır rahat zaten herkes değil ama çoğu galaricinin arabası temiz değil işi bilmeyen garibana kendi Experlerine götürüp temiz araba diye satıyorlar ya da çıtır hasarlı 🗿
Hocam Eksper raporları bildiğim kadarıyla TSE belgeli yani artık eksper ler sallama rapor veremiyor ama bildiğiniz güvendiğiniz yerde tekrar eksper yaptırmak faydalı.

Sadece galeri değil sıfır araç satan bayilerde bile boyalı araç çıkabiliyor.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Selim
Hocam Eksper raporları bildiğim kadarıyla TSE belgeli yani artık eksper ler sallama rapor veremiyor ama bildiğiniz güvendiğiniz yerde tekrar eksper yaptırmak faydalı.

Sadece galeri değil sıfır araç satan bayilerde bile boyalı araç çıkabiliyor.
Tse belgesini bilemeyeceğim ama şuan bile bir çok kişi Eksper raporu maduru olmaya devam ediyor demek ki TSE belgesinin de açığını çözmüştür ve kesinlikle haklısın 0 bayi arabalar tırdan indirirken ya da başka sebebten dolayı hasarlı olabiliyor bu yüzden araba almadan önce kendinize güvenilir eksper bulun araba almaktan daha önemlidir asla galari ya da 0 araba bayisinin önerdiği eksperlere gitmeyin tabi içlerinden güvenilir olanı vardır ama onu bulacam diye 50 kere dolandırılmak istemem tercih meselesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom