Arama sonuçları: *

• Users: Kangalll
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kangalll

Ehliyet çıkarmak için gerekli belgeler ?

Kurstan kayıt belgelerini alıyorsun, ehliyet için harç ücretini yatırıp kurstan aldığın belgelerle beraber nüfusa gidiyorsun.
  2. Kangalll

BOSCH CIRCIR SETİ ALINIR MI

6 şubat 2022'de 1400 tl'ye almıştım :( https://www.hepsiburada.com/izeltas-1113001038-izeltas-1-4-1-2-35-parca-alti-kose-lokma-anahtar-tk-p-HBCV00000MA307?magaza=erbayshop&
  3. Kangalll

BOSCH CIRCIR SETİ ALINIR MI

yeşil renk ev tipi amatör kullanıcılar için, yine piyasadaki çoğu ürüne göre çok iyidir ama çok fazla zorlamaya ne kadar dayanabilir orası şüpheli. Ben babama izeltaş almıştım, traktör ve balya makinesinde kullanıyor. Çok zorlamasına rağmen hiç yıpranmadı.
  4. Kangalll

Yardım Araba sürerken ellerim terliyor eldiven önerisi

Eldiven alacaksanız fitness eldiveni alabilirsiniz
  5. Kangalll

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Fabrikanın içini gezebiliyor muyuz? Üretim hattını falan görebiliyor muyuz?
  6. Kangalll

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Küçük ilçelerde bile görüyorum
  7. Kangalll

Jetta'dan Nissan Qashqai'ye Geçtik

Birinin mantıksız demesi için ısrar ediyor gibisiniz, ben mantıksız iş yapmışsınız diyeyim rahatlayın.
  8. Kangalll

Ehliyet Yazılı Sınavı Geçtim. 1 Hafta Olduğu Halde Direksiyon Dersi Başlamadı ?

Senden önce kaç kişinin olduğu ile alakalı bir durum, mesela bir öğretmen bir direksiyon sınavına 10 öğrenci ile katılabiliyorsa 11. öğrenci diğer direksiyon sınavına kalır, eğer direksiyon sınavından kalan olursa bir sonraki direksiyon sınavının kontenjanına eklenir yani sınavdan 5 kişi...
  9. Kangalll

Mazota Zam Gelmiş Yine

İki öküz bir saban alırız, otu ekini tırpanla biçer kağnıyla taşırız. Bu devirde yapılacak en modern tarım budur.
Geri