Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Ford Mondeo kullananlar yoruma

Arkadaslarim yeni arac alacagim. Ford Mondeo 2009 1.6 Benzin/Lpg 150 binde buldum degisensiz. Kullanan arkadaslardan alirken neye dikkat etmek lazim bu arwclarda. Kronigi var midir? Hangi serisi tutulan modeldir yorumlarda belirtin.
  2. KaraKartall

Yakında İlk Arabamı Alacağım İNŞALLAH, Önerileriniz Var mı Ahali? :)

Hayallerin sınırı yok istediĝini deneyebilirsin😂 Bu araclari alabilen adamlarin bu forumlarda cok dolasacagini sanmiyorum 😂
  3. KaraKartall

Anladim.bana daha surmek nasip olmadi bir yerde denk gelirse bir deneyecegim. Benim sevdigim kismi aracta dis gorunusu. Gidisi vs nasil bilmiyorum cok.
  4. KaraKartall

Hangi yonlerini begenmedin
  5. KaraKartall

Fx 1.6 olanlarin da parca sikintisi cok var mi cok bilmiyorum.
  6. KaraKartall

Hyundai Coupe 2006 o zaman. çok yakisikli araba bu da
  7. KaraKartall

Oyuncak gibi geliyor bana. agir ve yere saglam basan motoru guclu araclari seviyorum.
  8. KaraKartall

Ankara opelin beşiĝi zaten. Orada yasarsam bir gun geri donecem vectraya :)
  9. KaraKartall

Tam keko arabası bence. Arac dedigin sedan olur bence😂
  10. KaraKartall

Bende en fullu vardı. Koltuk isitmasindan tut direksyon ayarina kadar. Bulundugum yerde aractan anlayan adam bulamadim maalesef. Bu tur araclari alacaksan. Ya adamin olacak bilindik. Ya da istanbul ankara gibi buyuk sehirlerde olcaksin.
  11. KaraKartall

Ben opel vectra almistim. Arac cok iyiydi. Onun dilinden bile anlayan adam sayisi az. Usta skntisindan dolayi satmak zorunda kaldim. Sonra gece ruyalarina girer nasil cozcem ben bu sorunu diye.
  12. KaraKartall

Nedeni ne olcak kardes. Ozel araclarin bakimi daha ozel olue, herkes bilmez tamirini parcasini, o yuzden soruyor adam
  13. KaraKartall

1.4 Egea Yokuşta Gitmiyor Mu?

4 tane hasar kaydı var emsalsiz temizlik yazmışlar. Adamın temizlikten kastı cif, pasta, cila falan güzelce silip süpürmüşler aracı galiba😁
  14. KaraKartall

Ya mühendislik hatası ya da nerden parayı kırpıcaz da ucuza satcaz politikası. Her türlü sorunlu araç. 2000 model opel Vectram bile yağ eksiltmiyordu.
  15. KaraKartall

Sıfır km araç nasıl fabrika cikisi yağ yakıyor anlamış değilim. Üretim hatası resmen bu araçlar. Çoğu alan insan uzak durun diyor bu araca. iyice bir araştır.
  16. KaraKartall

Araç Akü Takviye Kablosu

Aracım için akü takviye kablosu bakıyorum. Kalitesiz bir şey almak istemiyorum. Var mı önerecek arkadaşlar.
Top Bottom