Arama sonuçları: *

• Users: Kiritoほ
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kiritoほ

[ANKET] Togg Renklerinden Hangisini Alırdınız?

Ne gerek var siyah renk istiyorum dediğim de adam bana hayır efendim o oltu mu diyecek
  2. Kiritoほ

[ANKET] Togg Renklerinden Hangisini Alırdınız?

Bu isimler ne la böyle Lacivert Kırmızı Gri Krem Siyah Beyaz
  3. Kiritoほ

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Tabii ki saçma demek istediğim bu 200k olursa yine pahalı ama insanlar bir şekilde alabilir işte o zaman överim
  4. Kiritoほ

Mesela ne kadar ucuz bir modelden bahsediyoruz 100k TL mi Ülkeye döviz girmesi tabii ki iyi fakat ben senin gibi TOGG'un kur'u düşürecek katkıda olacağını sanmıyorum askeri ekipman teçhizat konusunda iyi durumdayız fakat kur'a bir faydası olduğunu görmedim mesela Benim 900k olamaz dediğim şey...
  5. Kiritoほ

İnsanlar almak istemezse niye 4090'nın çıkmasını umursasın? 4090'ı almak isteyen kişi alamazsa yurtdışında stoktan kaynaklı alamaz dedim ve bu da doğru Ayrıca ben yiyecek ekmek bulamayıp iphone 13 almak için sıraya girmiyorum onu farklı kişilere anlat o onların problemi ve ayrıca bu yine bizim...
  6. Kiritoほ

Muhtemelen açılmayacak Teslada ki gibi sensörlerle duvar ya da aracı tespit ettikten sonra değmeden duracaktır kapının açılması kapıyı açmak istiyorsa farklı bir yere çekmek zorunda
  7. Kiritoほ

%100 kitleye hitap edemez zaten hiç bir araç fakat %10'unada hitap etmemeli Ve hayır 4090'ı bir yerlerine soksunlar demeyeceğim tabi 4090'ı yurtdışında insanların alamamasının bir sebebi olabilir o da stok olmaması? Bizim ülkemizde 4090'nın fiyatı 35000TL civarlarında olduğu için alamıyor...
  8. Kiritoほ

Adamlar 900k'a tucson ayarında bir şey çıkartıyorlar ama adamlar o tucson tarzı araçları tercih etmiyor bile kazandıkları paralardan Bu aracın bu ülkede hitap ettiği kitlenin yüzdesi varsa varsa %10 %90'ı kendi şeyinde sürünüyor Ve evet tabii ki hiç bir araba 900k olmamalı Millet kurdan dolayı...
  9. Kiritoほ

Bu arabayı yapıyorlar çok güzel Ben binemiyorum Bu ülkede bu araca binebilecek kişi sayısı ne kadar acaba? Bu ülkede bir araç yapılıyor ama yine bunun yararını biz göremiyoruz neden çünkü araç 900000TL civarlarında diye Kardeşim senin ülkende ki insanın asgari ücreti 5500TL 163 Ayda...
  10. Kiritoほ

Yeni Ford Mustang baya iyi

O sırada 69 mustang
Top Bottom