Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Nasıl yok Hyundai Kone-e bana diyebilirsin ki o B SUV ne alaka bende sana derim ki en azından Hyundai
Citroen C4-E fiyatı 800binin altında evet o da SUV değil aman ne büyük dert
Peki bunlar TOGG'tan donanım olarak daha mı iyiler? Adam daha iyisi var mı demiş ben de yok dedim.

Kontfire

80+ Silver
Biz de her başarılı işe çamur atılır. Böyle kıt bi kitle var. Biri de çıkıp demez ki birde şöylesini yapalım yeni bir inavasyon yapalım falan filan. Neymiş kim alacakmış. Valla eminim çıktığı gibi yollarda göreceğiz inşallah nasip olursa da alacağız. Bu projede çalıştıysanız bir şey merak ediyorum. Bu aracın mesela servis ve bakım kısımları nasıl olacak hangi firmalar tarafından yapılacak net bilgi var mı?
Dediklerine katılıyorum.Sordugun soru hakkında ise şuan kimse servis ve bakımın nerede yapılacağını bilmez. Her şey çok gizli tutuluyor hatta. Sana şöyle diyeyim , fabrikadayiz fakat aracın bitmiş halini bize bile göstermiyorlardi. Hâlâ kamuflaj kaplı dolaşıyordu araç. Yönetim kurulunun aklında çok farklı fikirler var kesin, fakat bizimle paylasilmiyor kesinlikle. Anı olarak fabrika içinde fotoğraf cekilmemiz bile yasak. Demem o ki çoğu şeyi bizde sizinle aynı anda öğreneceğiz

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
ülkenin ekonomisine harbiden güzel,kronik sorunu az hatta yok olacak şekilde çıkış yaparsa katkısı olur az çok
rakiplerinin karşısında durabilecekse kısaca, hayırlısı olsun diyelim

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
ADLSŞİGKPSĞŞİAIGPADS,OGHJDS,ĞPGHJUAFÜDĞJPHNDFJ

Kontfire

80+ Silver
İsim soyisim ne acaba mühendis bey bende bir mühendis adayıyım 1.sınıfım fabrikada bir çokta abimiz var herkesin keyfi yerinde
Herkesin keyfinin yerinde olduğunu içlerine girip tek tek sordunuz mu birinci sınıf mühendis adayı arkadaşım? Çalışanlar, dışarıdan herkese her şeyi anlatmaz bunu da tahmin etmen zor değildir diye düşünüyorum.

Sen de sanırım benim gibi otomotiv muhendisi olacaksın bu çok güzel ama kendini otomotiv teknolojisi harici otomotiv sanayisinin işleyişi ve endüstri alanlarında da geliştirmeni öneririm. Böylece sohbetini yaptığımız konularda da haznen daha geniş olur. Bir fabrikanin kurulum süreci, proje planlaması, tasarımı, simülasyonu vb. processleri öğrenirsen aslında Togg ile aklına takılan çoğu sorunun cevabını da bulursun.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
halk bu arabayı alamadıktan sonra isterse 50 fabrikası kurulsun
Herkesin keyfinin yerinde olduğunu içlerine girip tek tek sordunuz mu birinci sınıf mühendis adayı arkadaşım? Çalışanlar, dışarıdan herkese her şeyi anlatmaz bunu da tahmin etmen zor değildir diye düşünüyorum.

Sen de sanırım benim gibi otomotiv muhendisi olacaksın bu çok güzel ama kendini otomotiv teknolojisi harici otomotiv sanayisinin işleyişi ve endüstri alanlarında da geliştirmeni öneririm. Böylece sohbetini yaptığımız konularda da haznen daha geniş olur. Bir fabrikanin kurulum süreci, proje planlaması, tasarımı, simülasyonu vb. processleri öğrenirsen aslında Togg ile aklına takılan çoğu sorunun cevabını da bulursun.
Cevabını bildiğimiz sorular

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Dediklerine katılıyorum.Sordugun soru hakkında ise şuan kimse servis ve bakımın nerede yapılacağını bilmez. Her şey çok gizli tutuluyor hatta. Sana şöyle diyeyim , fabrikadayiz fakat aracın bitmiş halini bize bile göstermiyorlardi. Hâlâ kamuflaj kaplı dolaşıyordu araç. Yönetim kurulunun aklında çok farklı fikirler var kesin, fakat bizimle paylasilmiyor kesinlikle. Anı olarak fabrika içinde fotoğraf cekilmemiz bile yasak. Demem o ki çoğu şeyi bizde sizinle aynı anda öğreneceğiz
Doğrudur. Merak ettim sonuçta araç satmak karlı gözüksede asıl kar bakımdadır. Sonuçta her parçayı tedarikte sorun yaşamamak ve geniş servis ağı ile yurdun birçok noktasına rahat bakım yaptırmak önemli husus o sebepten sordum. Bu elektrıkli araçlarda bakım farklı oluyor çalışanın kıyafetinden aracın malzemesıne kadar o sebepten sordum. Neyse bakalım hayırlısı olsun. Son bir iki şey daha merak edıyorum zorluda konsept sedan gördük. ilk olarak suv çıktı peki hem hatchback araç üretilecek mi? hemde giriş seviyelerde içten yanmalı motor gelir mi benzinli ünite falan ona ait bir çalışma söz konusu mu?

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Bu arabayı yapıyorlar çok güzel
Ben binemiyorum
Bu ülkede bu araca binebilecek kişi sayısı ne kadar acaba?
Bu ülkede bir araç yapılıyor ama yine bunun yararını biz göremiyoruz neden çünkü araç 900000TL civarlarında diye
Kardeşim senin ülkende ki insanın asgari ücreti 5500TL
163 Ayda alabiliyorlar bu aracı ahgkmaskmdaskmd
Kendinize gelin bu yapılan şey iyi bir şey değil banane yapılan araçtan bana bir yararı yok

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

The Batman

80+ Silver
Alexa bak sen cidden sıkıntılısın bir doktora görün "Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün"

Kontfire

80+ Silver
Doğrudur. Merak ettim sonuçta araç satmak karlı gözüksede asıl kar bakımdadır. Sonuçta her parçayı tedarikte sorun yaşamamak ve geniş servis ağı ile yurdun birçok noktasına rahat bakım yaptırmak önemli husus o sebepten sordum. Bu elektrıkli araçlarda bakım farklı oluyor çalışanın kıyafetinden aracın malzemesıne kadar o sebepten sordum. Neyse bakalım hayırlısı olsun. Son bir iki şey daha merak edıyorum zorluda konsept sedan gördük. ilk olarak suv çıktı peki hem hatchback araç üretilecek mi? hemde giriş seviyelerde içten yanmalı motor gelir mi benzinli ünite falan ona ait bir çalışma söz konusu mu?
Bu konularda sanki biraz bilgi sahibi olduğunu sezdim, gayte güzel. SUV, sedan , hb gelecek. Sıralaması yazdığım şekilde olacak diye biliyorum. Hb modeli daha uygun fiyatlı olabilir diye düşünüyorum . Içten yanmalı motor soruna gelirsek o kesinlikle olmayacak, ihtimali bile yok :)

MYSTIC

80+ Silver
Bu arabayı yapıyorlar çok güzel
Ben binemiyorum
Bu ülkede bu araca binebilecek kişi sayısı ne kadar acaba?
Bu ülkede bir araç yapılıyor ama yine bunun yararını biz göremiyoruz neden çünkü araç 900000TL civarlarında diye
Kardeşim senin ülkende ki insanın asgari ücreti 5500TL
163 Ayda alabiliyorlar bu aracı ahgkmaskmdaskmd
Kendinize gelin bu yapılan şey iyi bir şey değil banane yapılan araçtan bana bir yararı yok
YA 50 KERE YAZACAM HERHALDE
BU MODEL ASGARÎ ÜCRETLİ ÇALIŞANLAR İÇİN DEĞİL YA DEĞİL DEĞİLL
VE ALACAK COK KİSİ VAR TÜRKİYE'NİN EKONOMİSİNİN KÖTÜ OLMASİ PARASİ OLAN KİŞİ OLMAMASI ANLAMINA GELMİYOR

SİZİN MANTIĞINIZLA HİÇBİR ARABA 900K OLMAMALI.YANİ İLK ÇIKARDIKLARİ MODEL ÜST SEGMENT BİR MODEL.ADAMLAR 900KYA TOFAŞ ÇIKARTMIYOR TUCSON AYARINDA BİR SEYLER CİKARTİYORLAR.

SİZ DE BURDA GELMİS BİR SEYLER GEVELİYORSUNUZ.YURUYUN GİDİN İŞİNİZE DEĞİŞİK DEĞİŞİK ENAYİCE YORUMLAR ATMAYIN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konularda sanki biraz bilgi sahibi olduğunu sezdim, gayte güzel. SUV, sedan , hb gelecek. Sıralaması yazdığım şekilde olacak diye biliyorum. Hb modeli daha uygun fiyatlı olabilir diye düşünüyorum . Içten yanmalı motor soruna gelirsek o kesinlikle olmayacak, ihtimali bile yok :)
Aynen suva göre de fiyatları daha düşük olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom