Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

km çok kral yaşına göre
  2. Koyun Shaun

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

650K hatchback otomatik araba önerir misiniz? Bu fiyat bandında alınabilecek yabaş olmatan en azından 1.0 veya 1.2 gibi değilde daha yüksek veya düşük hacimli turbolu motorlu araçlarda olabilir. Aracı bir tanıdık arıyor. Bursa içi sadece... Ve sorun çıkarmatan araç lazım şanzıman falan
  3. Koyun Shaun

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

https://www.trendyol.com/cayenna/2-4g-drift-rc-araba-4wd-rc-drift-uzaktan-kumandali-araba-p-830361991?boutiqueId=61&merchantId=664211&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:gm_t:pla_standard_shopping&adjust_t=r7x8wfn_b...
  4. Koyun Shaun

1.3-1.4 arası araba önerisi sedan

1.3- 1.4 derken motor hacminden bahsettin sandım 1724839188 telefon markası gibi ALKIJFKALDSFSAF
  5. Koyun Shaun

1.3-1.4 arası araba önerisi sedan

bütçe?
  6. Koyun Shaun

Çok acil tofaş tamponuna kedi girdi yardım

Soğumasını bekliyorum çoksıcak orası oturdu ittiriyorum kalkmıyor bile
  7. Koyun Shaun

Çok acil tofaş tamponuna kedi girdi yardım

15 dk bir yere gidip geldim hararet 90da sıcak diye bir baktım miyav ses geliyor bunu nasıl çıkarabiirim? 1721737894 Su falan döktüm komple buraya soğuk su soğuyunca çıkar mı?
  8. Koyun Shaun

Trafik polisleri tablette ne görür

hocam benim ehliyete girerken ki fotoğrafımda 9. sınıftaki minnak halim vardı. Onu görebiliyorlar mı :D Şuan ehliyet fotoğrafım normal ama 1718445941 kimlikte 9. sınıf halim var :D
  9. Koyun Shaun

Trafik polisleri tablette ne görür

Merhaba yaklaşık 30 dk önce ilk defa çevirmeye soktular beni kısa bir konuşmanın ardından tableti gösterip güldü ve yanındaki diğer memur gülerek dikkatli çıkın dedi. İkiside kızdı ve gençti yeni girmiş olabilirler. Bu tabletlerde neler gözüküyor bilgisi olan var mı!? Yani sırf neye güldüklerini...
  10. Koyun Shaun

TOSFED Gözetmen harçlarını ne zaman yatırıyor

Merhaba, ben tosfed bursa rallisinde 2 gün görev yaptım. İnternette ücretler günlük yatırılıyor deniyor ama yine bilgisi olan varsa sormak isterim. Ve ne kadar yatırılır tahmini?
  11. Koyun Shaun

Tofaş alınır mı? çok arıza verirmi

Aracı alırken içerisinds yağ yoktu adam 1 sene kullanmış ama arabadan anlamıyor sadece sürmüş yakıt atıp birde arada yağ koyuyormuş hafiften yağ yakıyor birde su eksiltme durumu var ama yine de idare ediyor.
  12. Koyun Shaun

Tofaş alınır mı? çok arıza verirmi

99 doğan ie sürücüsüyüm 19 yaşında gencim çevirmede hiç durdurulmadım. yaklaşık 1 yıldır bizde max 15K masraf yapmışızdır sonradan frenlere 8K değişim vs. yaptık. Arabayı aldığımızda eksiği falan vardı hallettik güzel gidiyor. Egzoz ve sistemi de dahil hala sapasağlam devam. Yolda bırakma...
  13. Koyun Shaun

Tofaş Motor kodları ve lastik ebatları

14. Koyun Shaun

Mobese telefonu algılar mı

Dsyı ne ciddiye aldınız makas tampon yapsam burada mı olurum xd kimseye zarar vermeden ufak sollamalar yapıyorum o da sol şeridi işgal edenler yüzünden o tampon olayını da yanlış anladınız solu kapatanlaarı sağa ittirmek için yapıyorum
  15. Koyun Shaun

Mobese telefonu algılar mı

Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya...
  16. Koyun Shaun

Km/l tüketimi hakkında yardım rica.

Depoyu fulle 100 km git sonra tekrar fulle çıkan sonucu 100e böl
  17. Koyun Shaun

Yardım Tofaş turbo tüm maliyetler

Yeni motor almadan abartılı olmayacak şekilde kalkış için beygir yükseltmek çok masrsf plur öu
  18. Koyun Shaun

Yardım Tofaş turbo tüm maliyetler

sa tofaş doğan 1.6ie sahibiyiz 1999 model. Bu araca turbo ve extra motor için hafiften beygir yükseltmek için neler gerekir ve masraf ne kadar tutar? Şehir bursa
  19. Koyun Shaun

gaz pedalı takılı kaldı sonra ses geliyor

Egzoz açıkken az gaz vereyim dedim takılı kaldı pedal 10 saniye falan ayağımla çektim sonra pervane sesi gibi bi ses geldi 3k devirden sonra o ses geliyor sanki bişeye çarpıyormuş gibi Araba soğudu biraz tekrar çalıştırdım normal viteste yüksek devirde ses geliyor boşteyken sıkıntı yok 4 ve 5...
  20. Koyun Shaun

Arabada nasıl youtube açarım

napim
Top Bottom