Neler Yeni

Mobese telefonu algılar mı

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya hızlıyken ya makas atarken ya da tamponuna yaklaşınca neyse bu mobeseler sadece hızı mı algılıyor

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Arda
Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya hızlıyken ya makas atarken ya da tamponuna yaklaşınca neyse bu mobeseler sadece hızı mı algılıyor
Bunu görenler umarım şikayet ederler trafiğe.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Eve belge gelince öğrenirsin. Çekiyor tabii ki. Umarım böyle sürmeye devam etmezsin edersende maddi bir kaza atlatman sana fayda olacaktır.

eneskaya6

80+ Silver
Keske tampon yaparken bana denk gelsende arabani perte cikarsam :)

mortemeyn

80+ Bronze

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin için telefona kadar algılamasına gerek yok ki. Plakayı görmesi yeterli.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dsyı ne ciddiye aldınız makas tampon yapsam burada mı olurum xd kimseye zarar vermeden ufak sollamalar yapıyorum o da sol şeridi işgal edenler yüzünden o tampon olayını da yanlış anladınız solu kapatanlaarı sağa ittirmek için yapıyorum

Top Bottom