Arama sonuçları: *

1. Mehmet Yılmaz

Yardım Arabada Gaz Pedalına Basınca “ bip bip bip” sesi gelmesi

Dizelse çoğu motor üfleme yapar zaten normaldir.
  2. Mehmet Yılmaz

Debriyaj dipte takılı kaldı

Telliyse tel gitmiştir, debriyaj alt merkezi var ondan da olabilir, tabii sadece tahmin buna direkt usta bakmalı.
  3. Mehmet Yılmaz

👀Tamirat Tadilat Tofaşı inceledi🚘

Onlar da eski hurda arabalar yeniledi, çok şaşırmazlar :)
  4. Mehmet Yılmaz

👀Tamirat Tadilat Tofaşı inceledi🚘

Alttaki yorumlara haykırdım
  5. Mehmet Yılmaz

Öneri Yüksek kilometreli araç alınır mı?

250 bin KM çok yüksek değil. Dizellerden olsa hiç dert değil ama 1.2 motorda biraz düşündürebilir.
  6. Mehmet Yılmaz

Şanzıman veya motordan gelen yağ kaçağı

Motor soğukken yağ kontrolü yap. Bu kaçakla öyle bir anda yağsız kalmaz o kadar akmamış.
  7. Mehmet Yılmaz

260.000 TL Otomatik vites araba önerisi

O paraya alınacak otomatik vites araba anca dert olur sana. Manuel Peugeot 206 falan bulabilirsin biraz eli yüzü düzgün anca.
  8. Mehmet Yılmaz

Acemi sürücü için Max 400.000TL HB araç önerisi

O paraya maalesef 2004 model araba alabilirsin zaten. Yeni modellerin ucuz olduğuna bakma hepsi haşat araçlar. Hyundai Getz, Ford Focus 1-2 falan bakabilirsin.
  9. Mehmet Yılmaz

Yanmış kaportayı kendim boyayabilir miyim ?

Ohoo o iş öyle kolay olsa zaten :D
  10. Mehmet Yılmaz

Yanmış kaportayı kendim boyayabilir miyim ?

Anlaşılır her türlü. Normalde zımparalayıp saca iniliyor, astar boya atılıyor falan bayağı bir evresi var. Sprey boyalarla yaparsan en başta rengini bile tutturamıyorlar.
  11. Mehmet Yılmaz

Golf 3 arabama ne yapacağımı karar veremiyorum yardım eder misiniz?

1.9 turbosuz dizel diye aklımda kalmış o yüzden yürümüyordur muhtemelen. Sanayide işçilik uçmuş, satıp güçlüsünü almak daha mantıklı.
  12. Mehmet Yılmaz

Otobüs Arkadan Vurdu

O kadar fizik bilgim yok vallaha yalan olmasın :kappa: Gördüğümü yorumladım sadece, geçmiş olsun bu arada en büyük kazanız bu olsun.
  13. Mehmet Yılmaz

Otobüs Arkadan Vurdu

Otobüs tonlarca yükle geliyor, çok hafif freni bırakıp öne ufacık hareket ettirse bile büyük bir güçle değmiş olacak belki o tarzdır diye düşündüm.
  14. Mehmet Yılmaz

Otobüs Arkadan Vurdu

Cidden otobüs hareket etmiyor gibi duruyor, acaba çok ufak fren bırakıp geri mi bastı ne yaptı çözemedim.
  15. Mehmet Yılmaz

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Ağır hasarlıysa %99 airbag açmıştır zaten yoksa kolay kolay vermiyorlar.
  16. Mehmet Yılmaz

Ağır hasarlı araç alınır mı?

Binmelik alınacaksa fiyatına göre değişir, bizde ağır hasarlı Focus var ama ip gibi gidiyor. Toplayanların işçiliği de önemli tabii.
  17. Mehmet Yılmaz

Araba rengarenk cam lekesi

O renklenmeler camın kendi rengi benim arabada da var. Arka cam yeni değişmiş muhtemelen üretimiyle alakalı bir durum.
  18. Mehmet Yılmaz

Camları Silerken Leke Kalıyor

Benzinliklerde var 50-100 TL gibi bir fiyatı var.
  19. Mehmet Yılmaz

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

Alman bile olsa eski arabaya girmeyin. Yeni olsun Fransız olsun İtalyan olsun yeni iyidir. 10 yıl az bir zaman değil yurt dışında preslenip geri dönüşüme gidiyor bizim yeni sandığımız arabalar.
  20. Mehmet Yılmaz

El freni çekik iken arabayı hareket ettirmek.

Bir şey olmaz zaten pek hızlanamazsın o metrede.
Top Bottom