Neler Yeni

Araba rengarenk cam lekesi

Reindi

80+ Silver
Soyle rengarenk leke var ondan bagimsiz kirec lekesini ne yaptiysam cikaramadim bu leke neden olabilir

Ekler

• Screenshot_20240924_171126_Gallery.jpg
    Screenshot_20240924_171126_Gallery.jpg
    327.9 KB · Hit: 95

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O renklenmeler camın kendi rengi benim arabada da var. Arka cam yeni değişmiş muhtemelen üretimiyle alakalı bir durum.

Reindi

80+ Silver
O renklenmeler camın kendi rengi benim arabada da var. Arka cam yeni değişmiş muhtemelen üretimiyle alakalı bir durum.
Aksam yagmur yağmıştı memleketteyim ben oyle boyle yagmadi hava almadigi icin gece cok soguktu belki de ondan yapmistir bu neysede kiref lekesiyle basim dertte ya adam cikarmaya 4k istiyor direk arka camlarda film yok film yaptıracsgim kapanir gider oyle

Shix2x

80+ Bronze
Hocam milyoner değil miydiniz siz? 4k koyar mi size?

Reindi

80+ Silver
Hocam milyoner değil miydiniz siz? 4k koyar mi size?
Kardeşim Allah askina bu isin makinesi 3.5k ya kullandigi seyde cam pastasi herhangi bir arabacida bulabilirsin polisaj makinesiyle camin üstünden geciyor iste para farkli dolandirilma farkli alirim polisaj makinesini ben yaparim

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Aksam yagmur yağmıştı memleketteyim ben oyle boyle yagmadi hava almadigi icin gece cok soguktu belki de ondan yapmistir bu neysede kiref lekesiyle basim dertte ya adam cikarmaya 4k istiyor direk arka camlarda film yok film yaptıracsgim kapanir gider oyle
hocam camınızda nasıl kireçler var merak ettim

Reindi

80+ Silver
hocam camınızda nasıl kireçler var merak ettim
Güneş vuran tarafa bakin oyle var nokta nokta arkadas paran var gotur demiste biraz bakindim cam pastasi ile yapiyor adam polisaj makinesi 2.2 ye bile var orta sinif markalardan oyle adam kazikliyorlar ayakta

Ekler

• Screenshot_20240926_155249_Gallery.jpg
    Screenshot_20240926_155249_Gallery.jpg
    276.2 KB · Hit: 22

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur
birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin
oda olmazsa sirke alıp normal bir yumuşak sünger ile sirke sürüp su ile yıkayınız geçer o izler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu izerin olma sebebide hocam arabayı yıkarken camları güzel durulamayıp güneşte bekletirseniz böyle lekeler oluyor
arabayı güzelce duruladıktan sonra ilk başta temiz beziniz ile güzelce silin ondan sonra arabanın kaportasını silmeye başlayın

hocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur
birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin
oda olmazsa sirke alıp normal bir yumuşak sünger ile sirke sürüp su ile yıkayınız geçer o izler

bu izerin olma sebebide hocam arabayı yıkarken camları güzel durulamayıp güneşte bekletirseniz böyle lekeler oluyor
arabayı güzelce duruladıktan sonra ilk başta temiz beziniz ile güzelce silin ondan sonra arabanın kaportasını silmeye başlayın
eğer sirke kullanacaksan sprey kutusunda su ile beyaz sirkeyi karıştırman gerekiyor mesela 200ml sirke 200ml su koyup onu uygulayın

eğer uygularsanız burdan foto atarsan sevinirim

Reindi

80+ Silver
Hocam

eğer sirke kullanacaksan sprey kutusunda su ile beyaz sirkeyi karıştırman gerekiyor mesela 200ml sirke 200ml su koyup onu uygulayın

eğer uygularsanız burdan foto atarsan sevinirim
Hocam direk sirke sıktım hic su karıştırmadan yok hocam geçmiyor memleketteyim kafayi yiyecegim boncuk boncuk ya ne yaptiysam cikmadi tampon yapip kirec sokucu denedim olmsdi pasta yaptım olmadi sirke denedim olmadi cok gıcığıma gidiyor bende boncuk fobisi var ondan yoksa umrumda olmaz

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Hocam

Hocam direk sirke sıktım hic su karıştırmadan yok hocam geçmiyor memleketteyim kafayi yiyecegim boncuk boncuk ya ne yaptiysam cikmadi tampon yapip kirec sokucu denedim olmsdi pasta yaptım olmadi sirke denedim olmadi cok gıcığıma gidiyor bende boncuk fobisi var ondan yoksa umrumda olmaz
çok garip hocam bu anlattığım şeylerde bizim araçlarımızdada vardı biz bu işlemleri uyguladık hepsi geçti

Top Bottom