hocam o leke değil kireçte değil camın kendi orjinal haliSoyle rengarenk leke var ondan bagimsiz kirec lekesini ne yaptiysam cikaramadim bu leke neden olabilir
Hocam şaka mısınSoyle rengarenk leke var ondan bagimsiz kirec lekesini ne yaptiysam cikaramadim bu leke neden olabilir
Kardesim rengarenk boncuk boncuk görmüyor musun? Dalga geciyor gibi mi goruyonuyorumHocam şaka mısın
Yok o onceki konudan kirec lekesi degil bu onceden yoktu gece yagmur yagdi onfan sonra boyle olduhocam o leke değil kireçte değil camın kendi orjinal hali
Aksam yagmur yağmıştı memleketteyim ben oyle boyle yagmadi hava almadigi icin gece cok soguktu belki de ondan yapmistir bu neysede kiref lekesiyle basim dertte ya adam cikarmaya 4k istiyor direk arka camlarda film yok film yaptıracsgim kapanir gider oyleO renklenmeler camın kendi rengi benim arabada da var. Arka cam yeni değişmiş muhtemelen üretimiyle alakalı bir durum.
Kardeşim Allah askina bu isin makinesi 3.5k ya kullandigi seyde cam pastasi herhangi bir arabacida bulabilirsin polisaj makinesiyle camin üstünden geciyor iste para farkli dolandirilma farkli alirim polisaj makinesini ben yaparimHocam milyoner değil miydiniz siz? 4k koyar mi size?
hocam camınızda nasıl kireçler var merak ettimAksam yagmur yağmıştı memleketteyim ben oyle boyle yagmadi hava almadigi icin gece cok soguktu belki de ondan yapmistir bu neysede kiref lekesiyle basim dertte ya adam cikarmaya 4k istiyor direk arka camlarda film yok film yaptıracsgim kapanir gider oyle
Güneş vuran tarafa bakin oyle var nokta nokta arkadas paran var gotur demiste biraz bakindim cam pastasi ile yapiyor adam polisaj makinesi 2.2 ye bile var orta sinif markalardan oyle adam kazikliyorlar ayaktahocam camınızda nasıl kireçler var merak ettim
eğer sirke kullanacaksan sprey kutusunda su ile beyaz sirkeyi karıştırman gerekiyor mesela 200ml sirke 200ml su koyup onu uygulayınhocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur
birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin
oda olmazsa sirke alıp normal bir yumuşak sünger ile sirke sürüp su ile yıkayınız geçer o izler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu izerin olma sebebide hocam arabayı yıkarken camları güzel durulamayıp güneşte bekletirseniz böyle lekeler oluyor
arabayı güzelce duruladıktan sonra ilk başta temiz beziniz ile güzelce silin ondan sonra arabanın kaportasını silmeye başlayın
Hocam direk sirke sıktım hic su karıştırmadan yok hocam geçmiyor memleketteyim kafayi yiyecegim boncuk boncuk ya ne yaptiysam cikmadi tampon yapip kirec sokucu denedim olmsdi pasta yaptım olmadi sirke denedim olmadi cok gıcığıma gidiyor bende boncuk fobisi var ondan yoksa umrumda olmazhocam size tavsiyem şudur benim arabam dada vardı aynı şey normal arabalar için olan pastalar var ondan alıyorsunuz ucuz bir şey olsa bile olur
birde üstübü diye bir malzeme var nalburlarda oluyor birazda üstübü alıyorsunuz üstübü ile cama pastayı uygulayın ondan sonra kuru bez ile güzelce silin
oda olmazsa sirke alıp normal bir yumuşak sünger ile sirke sürüp su ile yıkayınız geçer o izler
bu izerin olma sebebide hocam arabayı yıkarken camları güzel durulamayıp güneşte bekletirseniz böyle lekeler oluyor
arabayı güzelce duruladıktan sonra ilk başta temiz beziniz ile güzelce silin ondan sonra arabanın kaportasını silmeye başlayın
eğer sirke kullanacaksan sprey kutusunda su ile beyaz sirkeyi karıştırman gerekiyor mesela 200ml sirke 200ml su koyup onu uygulayın
eğer uygularsanız burdan foto atarsan sevinirim
çok garip hocam bu anlattığım şeylerde bizim araçlarımızdada vardı biz bu işlemleri uyguladık hepsi geçtiHocam
Hocam direk sirke sıktım hic su karıştırmadan yok hocam geçmiyor memleketteyim kafayi yiyecegim boncuk boncuk ya ne yaptiysam cikmadi tampon yapip kirec sokucu denedim olmsdi pasta yaptım olmadi sirke denedim olmadi cok gıcığıma gidiyor bende boncuk fobisi var ondan yoksa umrumda olmaz