Arama sonuçları: *

• Users: MehmtÇ
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MehmtÇ

Mazda 3 nasıl bir araba

civic alınmaz o paraya 1.5 lerin yenileri akar , eskileri cok yıpranıyor sağlam olsa da , toyata 30-40 yaş aile aracıdır zamanından gününe o yüzden daha motoru yorulmamış olur zaten asya arabası sıkıntı cıkarmaz gibi hele de manueli otomatik gibi düşük beygir olupta yokuşta zorlanmamış , vitese...
  2. MehmtÇ

Kia Rio, Fiesta, i20,Kia Cerato, Polo, Astra Hangisi?

poloyu okurken diğerleri direk silindi aklımdan kendi aracım 2015 style 1.2mpi i20 , direk kendi aracımını da elemiş oldum polo ayrı bir kategori hocam ya alman ayrı bir olay.
  3. MehmtÇ

TICARİ ARAÇ YAS SINIRI

dediğin araçlar panelvan tarzı heralde onlarda 4 tekerli araç b sınıfı 18 sürer. ama vergiler cok o yüzden bayiden cıkarırken türünü binek otomotiv olarak değiştirebiliyorsun cok cuzi miktarla eğer 2.el alırsan buna dikkat et yoksa 2 yıl değil yıllık muayene vergi yüksek pul... ücretleri...
  4. MehmtÇ

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

ben tam yaza denk geldim die sıra vardı birde mezuna kalıp kalmadığımı sordular o sıra aklıma ileri atacakları gelmedi direk evet deyince beni ötelemiş oldular, sonra hoca ders için yer acacağız dediler şu dediler bu dediler yazılı sınava bilerek gün almadılar yada beni sisteme kaydetmediler...
  5. MehmtÇ

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

6 ay bekletti kurs beni ama yazılıyı da uygulamayı da tekte geçtim hatta paralel parkı da 2 defa yaptım 1. olmuştu, garanti olsun die çıkıp tekrar girdim çarpmadan. kursu iyi seç yeter zaman hızlı gelsin bekletmesin die, eğitim veya sürüş filan kolpa yaptıkları o güzergahı tanıtmak zaten...
  6. MehmtÇ

600-670K arası araç önerisi?

nasıl 1.80 erkekle 1.80 kız aynı gözükmüyorsa arabalarda öyle değildir. araba testleri bomboş iken , dümdüz yolda sabit hızla gerçekleştirilir, tıpkı elektrikli ( akülü ) arabalarda tahmini menzile hiç bir zaman ulaşamayacağın gibi 75 olan her araçta da o beygiri alamayacaksın. her bağıran motor...
  7. MehmtÇ

her 75 beygir aynı değil atmosferik turbo olayı var , deviri neye göre veriyor o var belki kalkışta yavaş sonradan hızlanır yada tam tersi , özellikle ağırlığı fark yaratır. bir alman 75 ile reno 75 i bir tutamazsın hem. mesela hangi arabadan anlayana sorarsan sor eski beygirli arabaların...
  8. MehmtÇ

hem ticarette hem parçada sıkıntı çekersin 2 sini de umursamazsan düzgün usta bulamayacaksın 1760458930 egea 1.4 lerden bahsediyorsan çekişi kağıt üzerinden daha da düşük geliyor bana, memur kesim dertsiz olsun die binip primlenen bir model genelde şirketlerde kullanılır zaten o yüzden baya...
  9. MehmtÇ

bende 18 i doldurdum i20 mevcut benimde 1.2 benzinli temizinin masrafı yok denecek kadar az , 2015 model ama gayet güzel dizaynı var , az yakar , fazla uzun değil kullanımı kolaydır. fiyat bu civarlarda tabi güvenlikten bi tık feragat ediyorsun ama abartı bi güvensiz değil. otomatik değil ama...
  10. MehmtÇ

2.el araç alırken dikkat etmem gerek şeyler

araba satış işinde olan çoğu kişiler zaten sürece hakim bulursun elbet ama biraz fazla öder misin bilemem ama ödemen kolay olur
  11. MehmtÇ

Araç kamerası gereklimi?

ben ehliyet uygulama sınavım kaldı tekte geçebilirim inşallah, direk taktıracağım en azından neyin ne olduğu belli olur yolda bazen acemi diye uğraşan , çarpan, önüne kıran, yandan çıkan , yola atlayan, yan aynayı durup dururken kıran motorcular cok piyasada.
Geri