Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

❤️‍🔥Abdullah🔥 Reis Hayırlı Olsun Yeni Araba Almışsın

Aaaa, kazandığı parayla gidip araba almış... DA da bozdu gibi (!)
  2. MeynnZenith

Trafikte dönel kavsaklara verilen isim

Baba tabiri Bursalıların kullandığı bir şey. Hemen hemen her şehirde farklı bir tabir kullanılıyor :D.
  3. MeynnZenith

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Tamam işte. Toplumda gerekli kurallar ve prosedürler var, sen bunlara uymayıp "15dk'lık iş için" kuralları çiğnersen ve senin gibi kişiler toplumda zaten fazlayken daha da artarsa ne olur, bir düşünür müsün? İster küçük bir olay olsun ister büyük; kural kuraldır, uymak da uygulamak da bizim...
  4. MeynnZenith

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Riske girme derim. Doğru olanı yapıp otobüsle git-gel işte daha ne? Ehliyetini kaptırdıktan sonra araba niye kullanırsın ki zaten?
  5. MeynnZenith

Hayalinizdeki araba nedir?

6. MeynnZenith

Renault clio renk seçimi

Bu aracı ilk kez farklı bir renkte görüyorum sanırım, hep beyazını gördüm bugüne kadar. Bence kırmızıyı seçin, daha farklı ve hoş bir seçim olur.
  7. MeynnZenith

Panelvan Araba arıyoruz

Bütçeniz ve aklınızdaki örnekler nelerdir?
  8. MeynnZenith

Öneri Kamp için aile arabası olarak bu araç nasıldır?

Çok güzel öneri. Teşekkür ederim.
  9. MeynnZenith

Duster'lar pek hoşumuza gitmiyor. Bize büyük araç lazım benim önerdiğim ve sizin önerdiğiniz gibi.
  10. MeynnZenith

Link atar mısınız? Bütçeden emin değilim ama 120 bini geçmeyecek gibi duruyor bütçe.
  11. MeynnZenith

Çok büyük bir sorun teşkil etmesin de nasıl olursa olsun be hocam. Teşekkürler.
  12. MeynnZenith

Neden? 1628359654 Nereye baksam rgbDelisi Nachi'yi etiketliyor dostum ne demek çok etiketlemiyorsun? :D :D
  13. MeynnZenith

Niye her yere onu etiketliyorsun? :D
  14. MeynnZenith

Ailecek kamp yapmayı ve uzun seyahatlere çıkmayı çok seviyoruz. Tercih ettiğimiz yerler dolayısıyla da pickup tarzı arabalara bakmaya yöneldik. Sizce Mitsubishi L200 nasıldır? 2. sitelerinde bütçemize uygun birkaç modelini bulduk. Bütçemizi tam bilmediğim için pek bir şey diyemiyorum ama...
  15. MeynnZenith

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

Kampa falan gidiyorsanız hiç satmayın bence. Satacaksanız da yerine pickup falan alın. Ben bu arabalara hastayım... Keşke benim de olsa...
  16. MeynnZenith

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

Senin fikrin. Bana soracak olursan, ben de senin gibi bu tip arabalara bayılırım. Eğer toprak yolda çok vakit geçiriyorsan falan bence hiç satma. Ben olsam toprak yolda gitmesem bile satmazdım.
  17. MeynnZenith

Yur Dışından Araba Getirince Vergilerini Ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz

Evet, en az 6 ay orada oturması gerekiyor arabayı Türkiye'ye getirebilmek için.
  18. MeynnZenith

Yur Dışından Araba Getirince Vergilerini Ödeyip devamlı kulanabilirmiyiz

Yurt dışında eğer çift vatandaşlığınız varsa, olduğunuz yerde (örnek Bulgaristan) 6 ay ikamet etmeniz gerekiyor.
Top Bottom