Neler Yeni

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
evet çok saçma bir şey ama çok gerekmeseydi yapmazdım. haftaya pazartesi izmir çeşmeye gitmem gerekiyor. izmirden yola koyulacağım fakat ehliyetimi 2 hafta önce kaptırdım. çeşmeye ilk defa gidiyorum ve söylentilere göre çeşme çıkışında hep çevirme oluyormuş kaçarı yokmuş doğrumudur. pazartesi sabah 6 7 gibi yola koyulacağım direkt ogs den geçip çeşme gişelerinden çıkmayı planlıyorum çevirme olasılıkları kaç tahmini olan varmı gidip gören?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çevirmede gelen araçlarında geçmişlerine bakılıyor. Önceden ehliyetsiz kullanılmaktan çekildiğini görürlerse 1 saniye bile beklemezler direkt çevirirler. Hiç riske gerek yok otobüs , uçak tercih edip hem zamandan kazanırsın hem de şu yakıt fiyatlarıyla cebin yanmaz

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum sadece 15 dakikalık işim var çeşmede yazlığa uğrayıp geri gelecem bunun için araba ile 40dk lık olan yolu otobüsle 1.30 - 2 saate gitmek istemiyorum. sadece gişelerin çıkışında öğle saatlerinde çevirme fazla oluyor sabah 7 de falan olur mu diye merak ediyorum

şahin doğan

80+ Platinum
çeşmede çevirme ihtimaller diğer yerlerden 10-15 kat fazladır. temiz bi abdest al yola çık :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üzerinde ehliyet yokken kazaya karışırsan ve karşı taraftan biri vefat ederse ne olur? . Binmek istemediğin otobüs koltuğunu, sadece cezaevi nakil aracında görürsün.

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
Üzerinde ehliyet yokken kazaya karışırsan ve karşı taraftan biri vefat ederse ne olur? . Binmek istemediğin otobüs koltuğunu, sadece cezaevi nakil aracında görürsün.
çok haklısınız zaten o konuda, birisinin vefat etmesine bile gerek yok direkt bi kazada direkt cinayete teşebbüs fakat dikkatlı ve sakin bi hızda 40 dakikalık olan yolu otobüs ile 2 saate giitmek biraz can sıkıyor açıkcası. denize girmeye gitsem sıkıntı yok otobüsle giderim. ama eve girip odamdan bir şey alıp geri gelecem 5 dakikalık iş bile değil :7

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Riske girme derim. Doğru olanı yapıp otobüsle git-gel işte daha ne? Ehliyetini kaptırdıktan sonra araba niye kullanırsın ki zaten?

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
Riske girme derim. Doğru olanı yapıp otobüsle git-gel işte daha ne? Ehliyetini kaptırdıktan sonra araba niye kullanırsın ki zaten?
ceza yüzünden kaptırmadım ehliyetimi geçerlilik süresi doldu yenisini de daha çıkaramadım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ceza yüzünden kaptırmadım ehliyetimi geçerlilik süresi doldu yenisini de daha çıkaramadım.
Tamam işte. Toplumda gerekli kurallar ve prosedürler var, sen bunlara uymayıp "15dk'lık iş için" kuralları çiğnersen ve senin gibi kişiler toplumda zaten fazlayken daha da artarsa ne olur, bir düşünür müsün? İster küçük bir olay olsun ister büyük; kural kuraldır, uymak da uygulamak da bizim sorumluluğumuzdur. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, olur da kendi başına veya bir başkasının başına iş açsan mesela, ne olur sence?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
ehliyet pek sormuyorlar. bir de yoğun saatlere denk geldin mi rahat geçersin. yogunluk olmadiginda hep tc aliyorlar.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
evet çok saçma bir şey ama çok gerekmeseydi yapmazdım. haftaya pazartesi izmir çeşmeye gitmem gerekiyor. izmirden yola koyulacağım fakat ehliyetimi 2 hafta önce kaptırdım. çeşmeye ilk defa gidiyorum ve söylentilere göre çeşme çıkışında hep çevirme oluyormuş kaçarı yokmuş doğrumudur. pazartesi sabah 6 7 gibi yola koyulacağım direkt ogs den geçip çeşme gişelerinden çıkmayı planlıyorum çevirme olasılıkları kaç tahmini olan varmı gidip gören?
3500 lira cezası var keyfin bilir çevirirlerse yersin kaçamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ehliyet pek sormuyorlar. bir de yoğun saatlere denk geldin mi rahat geçersin. yogunluk olmadiginda hep tc aliyorlar.
TC'den Ehliyetin var mı yok mu görünüyor kardeşim yanlış bilgilendirmeyin. çevirmeye girmesi yeterli

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bikaç arkadaşımdan görmüştüm bazı Whatsapp grupları oluyor nerde çevirme var diye. Ehliyetim olmadan önce arada sırada çıkıyodum dışarı da herhangi bir çevirmeye girmedim. Şans.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom