iş 15 dakikalıkta yol 4 saatGüzelce otobüse binip gidiyorsun dostum. 15 dakikalık işin kimsenin hayatından veya kurallardan daha önemli değil. Bu kadar basit.
Yine de önemli değil.)iş 15 dakikalıkta yol 4 saat
Hocam adam zaten ehliyeti önceden almış. Hız sınırına uyup uykulu/alkollü araç kullanmadığı sürece kimsenin hayatı riske girmez. Ehliyeti neden kaptırdı bilmiyorum fakat bu sefer dikkat çekecek bir haraket yapmayacağına eminim.Yine de önemli değil.)
Bu kadar zor mu kurallara uymak? Kurallara uymayan biri yüzünden hayatımız neredeyse bitiyordu ailecek üstelik ne alkollüydü ne de uykulu. O yüzden daha hassasım bu konulara karşı kusura bakmayın insan gibi yaşamak zor olmamalı. Bu konuyu şöyle yap böyle kaç diyerek saçma sapan tavsiyeler vermeye gerek yok.Sabah namazından sonra çık. Çevirme olacak bir yere yaklaştığında bir tırın yanına geçin. Çevirilme olasılığını en alçağa çekmiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam adam zaten ehliyeti önceden almış. Hız sınırına uyup uykulu/alkollü araç kullanmadığı sürece kimsenin hayatı riske girmez. Ehliyeti neden kaptırdı bilmiyorum fakat bu sefer dikkat çekecek bir haraket yapmayacağına eminim.
çeşmeye uçak?Çevirmede gelen araçlarında geçmişlerine bakılıyor. Önceden ehliyetsiz kullanılmaktan çekildiğini görürlerse 1 saniye bile beklemezler direkt çevirirler. Hiç riske gerek yok otobüs , uçak tercih edip hem zamandan kazanırsın hem de şu yakıt fiyatlarıyla cebin yanmaz
Ehliyetli arkadaşından rica et sana şoförlük yapsın kimse bedava Çeşme turuna hayır demez.evet çok saçma bir şey ama çok gerekmeseydi yapmazdım. haftaya pazartesi izmir çeşmeye gitmem gerekiyor. izmirden yola koyulacağım fakat ehliyetimi 2 hafta önce kaptırdım. çeşmeye ilk defa gidiyorum ve söylentilere göre çeşme çıkışında hep çevirme oluyormuş kaçarı yokmuş doğrumudur. pazartesi sabah 6 7 gibi yola koyulacağım direkt ogs den geçip çeşme gişelerinden çıkmayı planlıyorum çevirme olasılıkları kaç tahmini olan varmı gidip gören?
Adam zaten araba kullanmayı biliyor. Ehliyeti olan kişiden tek farkı kazaya karışırsa kendi başı yanar.Bu kadar zor mu kurallara uymak? Kurallara uymayan biri yüzünden hayatımız neredeyse bitiyordu ailecek üstelik ne alkollüydü ne de uykulu. O yüzden daha hassasım bu konulara karşı kusura bakmayın insan gibi yaşamak zor olmamalı. Bu konuyu şöyle yap böyle kaç diyerek saçma sapan tavsiyeler vermeye gerek yok.
saat 7 de çıkıcam evden öğlen saatlerinde gişe çıkışlarda oluyor bundan eminim ama sabah ilk defa gitcem olur mu emin değilim. ehliyeti de önce ki yorumlarda belirtmiştim geçerlilik süresi dolmuştu. 6 yıldır tek bir cezam yok asla alkollü araç kullanmam ve alkole de karşıyım zatenSabah namazından sonra çık. Çevirme olacak bir yere yaklaştığında bir tırın yanına geçin. Çevirilme olasılığını en alçağa çekmiş olursun.
Hocam adam zaten ehliyeti önceden almış. Hız sınırına uyup uykulu/alkollü araç kullanmadığı sürece kimsenin hayatı riske girmez. Ehliyeti neden kaptırdı bilmiyorum fakat bu sefer dikkat çekecek bir haraket yapmayacağına eminim.
Eskisinin süresi geçmiş yenisi çıkarmamış dediğine göreSabah namazından sonra çık. Çevirme olacak bir yere yaklaştığında bir tırın yanına geçin. Çevirilme olasılığını en alçağa çekmiş olursun.
Gerek yok hocam riske geç olsun güç olmasın belli olmazsaat 7 de çıkıcam evden öğlen saatlerinde gişe çıkışlarda oluyor bundan eminim ama sabah ilk defa gitcem olur mu emin değilim. ehliyeti de önce ki yorumlarda belirtmiştim geçerlilik süresi dolmuştu. 6 yıldır tek bir cezam yok asla alkollü araç kullanmam ve alkole de karşıyım zaten