Neler Yeni

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Grumpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Samet ÇONDUL
Dostum sakın öyle bir hata yapma kaza vs. Ölüm yaralanma olur hayatın biter.

şahin doğan

80+ Platinum
Güzelce otobüse binip gidiyorsun dostum. 15 dakikalık işin kimsenin hayatından veya kurallardan daha önemli değil. Bu kadar basit.
iş 15 dakikalıkta yol 4 saat :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
Sabah namazından sonra çık. Çevirme olacak bir yere yaklaştığında bir tırın yanına geçin. Çevirilme olasılığını en alçağa çekmiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de önemli değil.)
Hocam adam zaten ehliyeti önceden almış. Hız sınırına uyup uykulu/alkollü araç kullanmadığı sürece kimsenin hayatı riske girmez. Ehliyeti neden kaptırdı bilmiyorum fakat bu sefer dikkat çekecek bir haraket yapmayacağına eminim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sabah namazından sonra çık. Çevirme olacak bir yere yaklaştığında bir tırın yanına geçin. Çevirilme olasılığını en alçağa çekmiş olursun.

Hocam adam zaten ehliyeti önceden almış. Hız sınırına uyup uykulu/alkollü araç kullanmadığı sürece kimsenin hayatı riske girmez. Ehliyeti neden kaptırdı bilmiyorum fakat bu sefer dikkat çekecek bir haraket yapmayacağına eminim.
Bu kadar zor mu kurallara uymak? Kurallara uymayan biri yüzünden hayatımız neredeyse bitiyordu ailecek üstelik ne alkollüydü ne de uykulu. O yüzden daha hassasım bu konulara karşı kusura bakmayın insan gibi yaşamak zor olmamalı. Bu konuyu şöyle yap böyle kaç diyerek saçma sapan tavsiyeler vermeye gerek yok.

rıza baba

80+ Bronze
Çevirmede gelen araçlarında geçmişlerine bakılıyor. Önceden ehliyetsiz kullanılmaktan çekildiğini görürlerse 1 saniye bile beklemezler direkt çevirirler. Hiç riske gerek yok otobüs , uçak tercih edip hem zamandan kazanırsın hem de şu yakıt fiyatlarıyla cebin yanmaz
çeşmeye uçak? :D

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
evet çok saçma bir şey ama çok gerekmeseydi yapmazdım. haftaya pazartesi izmir çeşmeye gitmem gerekiyor. izmirden yola koyulacağım fakat ehliyetimi 2 hafta önce kaptırdım. çeşmeye ilk defa gidiyorum ve söylentilere göre çeşme çıkışında hep çevirme oluyormuş kaçarı yokmuş doğrumudur. pazartesi sabah 6 7 gibi yola koyulacağım direkt ogs den geçip çeşme gişelerinden çıkmayı planlıyorum çevirme olasılıkları kaç tahmini olan varmı gidip gören?
Ehliyetli arkadaşından rica et sana şoförlük yapsın kimse bedava Çeşme turuna hayır demez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
Bu kadar zor mu kurallara uymak? Kurallara uymayan biri yüzünden hayatımız neredeyse bitiyordu ailecek üstelik ne alkollüydü ne de uykulu. O yüzden daha hassasım bu konulara karşı kusura bakmayın insan gibi yaşamak zor olmamalı. Bu konuyu şöyle yap böyle kaç diyerek saçma sapan tavsiyeler vermeye gerek yok.
Adam zaten araba kullanmayı biliyor. Ehliyeti olan kişiden tek farkı kazaya karışırsa kendi başı yanar.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Çeşmeye dolmuşla minibüsle ucuz gidebilirsin çeşmede arada sırada çeviri oluyor.

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ

saat 7 de çıkıcam evden öğlen saatlerinde gişe çıkışlarda oluyor bundan eminim ama sabah ilk defa gitcem olur mu emin değilim. ehliyeti de önce ki yorumlarda belirtmiştim geçerlilik süresi dolmuştu. 6 yıldır tek bir cezam yok asla alkollü araç kullanmam ve alkole de karşıyım zaten

Can...

80+ Platinum

Eskisinin süresi geçmiş yenisi çıkarmamış dediğine göre

saat 7 de çıkıcam evden öğlen saatlerinde gişe çıkışlarda oluyor bundan eminim ama sabah ilk defa gitcem olur mu emin değilim. ehliyeti de önce ki yorumlarda belirtmiştim geçerlilik süresi dolmuştu. 6 yıldır tek bir cezam yok asla alkollü araç kullanmam ve alkole de karşıyım zaten
Gerek yok hocam riske geç olsun güç olmasın belli olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom