Neler Yeni

Yardım Ehli̇yetsi̇z Araba Kullanma

Berkarda

80+ Silver
Otobüs mantıklı ve çevirme deyince neden aklıma tavuk çevirme geliyor

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
Ehliyetini kaptıran bir kişi kurallara riayet etmediğinden kaptırmıştır.
Ve burada kural tanımayan bir kişiye akıl mı veriyorsunuz.
Yazıklar olsun hepinize !
ehliyetimin neden olmadığını belirttim dostum herhangi bir kurallsızlık suçum yok sadece zamanım olmadığı için yenileyemedim şehirdışındaydım

Berkarda

80+ Silver
Ve gece 3 falan giderseniz kimse olmaz

syee

80+
Abicim, paşam, haddini bildirdim ezer geçerim. Ne kadar büyük ve olgun bir insanın tebrik ederim...
seviye isteyen oxforda gitsin derdiniz ne sizin :D :D kendi kendinize bi triplere girmişsiniz elit falanmı takılıyorsunuz buralarda sümük yediğinizi biliyoruz yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

çeşme gece 3 te canlı kardo sıkıntı yaz sezonuda açıldı yavaştan alkol kontrolü var giriş çıkışlarda kadınları durdurmuyorlar genelde alkol kontrolünde o dikkatimi çekti

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
çeşmeden bahsediyoruz brom gişe çıkışlarında illa durdururlar gece sabahleyin ya bunların devriye değiştrime saatlerine denk getirmeye çalışacağım yada ücretli yol dan gitmeyeceğim biraz daha uzatarak çevirmenin az olduğu yerden gideceğim

Berkarda

80+ Silver
seviye isteyen oxforda gitsin derdiniz ne sizin :D :D kendi kendinize bi triplere girmişsiniz elit falanmı takılıyorsunuz buralarda sümük yediğinizi biliyoruz yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

çeşme gece 3 te canlı kardo sıkıntı yaz sezonuda açıldı yavaştan alkol kontrolü var giriş çıkışlarda kadınları durdurmuyorlar genelde alkol kontrolünde o dikkatimi çekti
Evet tatil sezonu geldi kontrol sıklaştı.

syee

80+
çeşmeden bahsediyoruz brom gişe çıkışlarında illa durdururlar gece sabahleyin ya bunların devriye değiştrime saatlerine denk getirmeye çalışacağım yada ücretli yol dan gitmeyeceğim biraz daha uzatarak çevirmenin az olduğu yerden gideceğim
aga salaş giyinme beyaz gömlek polislerde her zaman artıdır düzgün diksiyonlu konuş eger illede çevircekse sorgu falan önceceden söyle çeşmede rezalet insanlarla ugraşıyorlar genelde sen iyi gözükürsen aman geç der büyük ihtimalle ama şans bu izmirin polisi diğer şehirlere benzemiyor biraz katılar 4 şehirde yaşadım bi fazla sertler genelde çeşmedekiler hepten sertler ama şansına birazda

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
"Bir delil ile 40 alimi yendim. 40 delil ile bir cahili yenemedim" diye bir söz vardır arkadaşlar bilirsiniz. Onun için cahillerle tartışmaya girmeyin :D

TunayTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tunay KILIÇ
OLMADI ÜCRETSİZ YOLDAN GİDİCİEM DAHA DÜŞÜK OLASILIK VAR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular