Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

-ANKET- TOGG alır mısınız?

SUV araçları çok seviyorum o yüzden net alırım. Araç çok heybetli duruyor. Peugeot 408, Toyota c-hr de beğeniyorum.
  2. Perfectshot06

Xiaomi'den Yeni Otomobil: SU 7 Ultra

Telefon modeli gibi ismi var :D Ama tasarımı çok güzel beee.
  3. Perfectshot06

Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu!(Anketli)

Benim tercihim CHR🔥
  4. Perfectshot06

Togg'dan 800k 0 Faiz Finansman Desteği 😯

Faizlerin 5 olduğu dönemde kimse kimseye faizsiz para vermiyor. Kredi kartları bile faizsiz taksit yapmıyor. 800k yi 0 faizle veriyor. 12 taksit evet az ama bu devirde bile çok iyi diyorum ki zaten 1.2 milyonluk sıfır araç alıyorsan durumun iyi olmalı bir tık. Şuan herhangi bir bankadan 400k lik...
  5. Perfectshot06

Sorun para değil aslında hocam bankalar taşıt için maks 400k veriyor ve faizde cabasi. 66k alan kişi togg almak istese en az 1.5 sene parayı bitiriktiip faizle kredi alıp alabilir. Burda konu kaç alan konusu değil. Faizlerin bu kadar yükseldiği bir devirde faizsiz kredi verilmesi. 1712412187...
  6. Perfectshot06

800k kredi 12 taksitle geri ödeme. Kalanı nakit ama zaten arabanın 3/2 si falan yapıyor 800k.
  7. Perfectshot06

Valla bu devirde 800 bin TL yi faizsiz vermek harbi büyük olay. Aylık taksitleri 66k yapıyor. Evde 2 kişi çalışıyorsa ödenebilir. Taşıt kredilerine baktım bankalar bile en fazla 400k veriyor ki faizler çok yüksek.
  8. Perfectshot06

🙃 Araba kullanmayı kaç yaşında ve nasıl öğrendiniz?

23 yaşındayım sürücü koltuğuna bile oturmadım. Debriyaj nedir gecen ay öğrendim. Arabalar hakkında bilgim çok az.
  9. Perfectshot06

TOGG'A ZAM GELDİ

Gayet normal bir durum. Sonuçta her şey dolar endeksli.
  10. Perfectshot06

Hayalinizdeki Araba?

Ford Ranger
  11. Perfectshot06

TOGG'a 1 Haftada 100 Bin Ön Sipariş Geldi!

Ön sipariş sırası gibi düşün. Çekilişte sana kaçıncı sıra çıktıysa o sıra gelince teslim alıcaksın. Çünkü 1 günde 100k araç üretemez sonuçta fabrika.
  12. Perfectshot06

TOGG'a 1 Haftada 100 Bin Ön Sipariş Geldi!

1 hafta için inanılmaz bir rakam. Türkiye'de 2022 ve 2021 yıllarında toplam 40k elektrikli araç satılmış dostlar. Togg 1 haftada 1 yılın 5 katı büyüklüğünde sipariş almış oldu. Bu gidişle trafikte bol bol togg göreceğiz gibi.
  13. Perfectshot06

TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

Abi aracın içi ne kadar güzel olmuş 😍
  14. Perfectshot06

Valla fiyatı güzelde benim ssd alicak bile param yok. Yolda falan görürsem bakarım artık:d.
  15. Perfectshot06

850 demiştim 100k ile kaçırmışım.
  16. Perfectshot06

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank meclise Togg ile gitmiş., Ama galiba aracı Anıttepe civarlarında almış.
  17. Perfectshot06

TOGG İnceleme Vİdeosu

Hakkı abi inceleme videosu yayımlamış,
  18. Perfectshot06

TOGG'un renk seçenekleri tanıtıldı!

Konusu açıldığı için kilitliyorum.
Top Bottom