Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

2016 Öncesi B sınıfı ehliyet

Dediğim gibi hocam ben öyle biliyordum ama eski ehliyet olduğu için öyle bir şey varmı bilgim yok
  2. Ragnar Adamdır

2016 Öncesi B sınıfı ehliyet

hocam koltuk sayısı vardı diye biliyorum ama 9 koltuk yada 8 olması lazım onu geçen araçlarda d1 lazımdı net emin değilim
  3. Ragnar Adamdır

Renault Taliant Hakkında Fikirleriniz?

Evet hocam şimdi gördüm egea yı daha pahalı sanıyordum gerçekten sanki iddia kaybetmişte araba çıkarmış gibi biraz daha elektronik opsiyonlar ve konfor artısı var sanırım araba toplu ve dinç gösteriyor symbole göre falan daha sessiz yani bu aracı elektrikle çalışacak şekilde çıkarsalardı daha...
  4. Ragnar Adamdır

Renault Taliant Hakkında Fikirleriniz?

Memur ve aile arabası hocam yenilikçi otomobillere göre biraz daha ucuz linea arabasındaki patlamayı amaçlıyorlardır galiba memur kafası
  5. Ragnar Adamdır

İstanbul Trafiğinin Azaltılması Gündemde

Trafiği tırcı dayılarımız yapmıyor ki iş çıkışı ben daha erken gideyim yarışı yapıp aniden şerit değiştikleri için trafik olması gayet normal olumlu yönde çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.
  6. Ragnar Adamdır

70-100K ₺ Araç önerir misiniz??

Konuyu açan arkadaşta 100k ya araç önerin dedi gitti aile yemi şahıs mı ney ney ney
  7. Ragnar Adamdır

70-100K ₺ Araç önerir misiniz??

Hocam nasıl tip alacaksınız ben size 80 model kamyon da öneririm
  8. Ragnar Adamdır

Passat VS CLA sizce hangisi ? (Rehber Havasında)

Hocam temiz cla alın ve bu işlerden anlıyorsanız elinizdeki parayla o arabayı prenses yaparsınız hatta ruslar yapıyor ya çoğunlukla böyle parlayan renkler o renkten bi mor veya mavi falan halledersiniz ya cla diyorum ben
  9. Ragnar Adamdır

30 Bin TL Nakit İle Sıfır Araç Almak

Ha hocam o net değildir heralde ya konuşmak lazım
  10. Ragnar Adamdır

30 Bin TL Nakit İle Sıfır Araç Almak

2. el bu fiyata 2000 den yukarı araba varmı ben ondan da emin değilim hocam yani yok heralde
  11. Ragnar Adamdır

Mercedes Cla 200 amg 2020 çok benzin tüketir mi ?

İdeal hocam.
  12. Ragnar Adamdır

Mercedes Cla 200 amg 2020 çok benzin tüketir mi ?

Yakıt deposu hacmi 50 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.2 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.1 lt/100km olarak belirtilmiş.
  13. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Hocam bu gidişle ben senden önce alıcam. Al hocam al önümüzdeki kış bende alacağım.
  14. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Orası işin şakası reyiz ama bunu alsanda sadece hız yani bi konfor alınmaz siz en iyisi polo alın.
  15. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Kim diyo onu boş konuşmalara şahit olmuşsunuz. EY GİDİ EY POLONUN HAKKINI YEDİRTMEM. 1614097741 Aha diyodunuz ya tamamen seri alın bunu uçun hocam helvanızıda yemeye geliriz.
  16. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Çoğunluk yarışlara katılacaksınız gibi düşünüyor malzemeden eksik hızdan fazla gerek yok o kadara.
  17. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Hocam daha nasıl anlatayım. Polonun içi konforlu güzelll. Cupranın içi pis ıyy. 1614097328 Aha bronze oldum bu mesajı atarken bakın bu işaret polo alın polooooooooo
  18. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Polo da seridir yani cupra haritadan silecek kadar seriymiş gibi dil döküyorlar.
  19. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Hocam ahahahha o manada değil yani her zaman cuprayla mı makas atılacak poloylada atılır manasında kesinlikle polo alın kesinlikle bi kere serilik istiyorsunuz ama içi güzel konforlu bi araba olsa güzel olmazmıydı.
  20. Ragnar Adamdır

Seri Araba Önerisi ??

Bu arada polo be arkadaşlar ne cuprası ya hayır zaten serilik olarak ne kadar fazla olucak. İçi çok güzel araba polo ya seriliğe önem vermişsiniz seride aynı zamanda her zaman cuprayla makas atılmıyor canım.
Top Bottom