Sıfır araba niye zarar ettirsin? Sıfır araba almak en mantıklısıdır 0 km daha ne? Arızasız, sıkıntısız alacaksın arabayı. 2. elde aldığında adamın ne yaptığı belli değil. Ayrıca 2. ele gücümüz yetmediği sıfır araba alıyoruz(!) Türkiye, ikinci ellerin sıfırdan pahalı olduğu bir ülke.
Arabayi almaya karar verip imza atildiktan sonra devlet baba basliyor kulagindan tutmaya bak ikinci elin vergisi bu sifir arabninki tabii ki daha yuksek diyerek ordan 1.gol gelmeye basliyor ee sigorta primleride arac sifir oldugu icin daha pahali olacak
2. arkadasin elindeki miktar 30 geri kalini borc ile odemek istiyor taksitlerin faizleri bile almamak icin bir neden
3. Arabayi alip o displaydaki plastikler sokuldugu anda - 2k deger kaybi kontak cevirip 1 km gittiginde -5k vede gelilim yipranma ve eskime suresine 5 sene evet efendim 5 sene icinde yasadigimiz donemde firmalar arge bilgilerini pratige dokerek modellerin bir ust modelini duyurur ve arac yuzde 30 deger kayip eder........ bakin daha x firmasinin planli eskitme politikasinda yapilan planlara gore arac bakima gidecek ariza cikartacak parca degisecek siz kavga edeceksiniz garanti kapsami tam o donemde bitmis olacak onlari yazmadim
Daha 4 satir yazmisim ama bu liste dahada uzar gider dusunun bir araba aliyorsunuz , yeni model seri , bakiyorsunuz 3. senesinde motor icindeki
demir zincir kendini parcalamis komple motor revise olacak aaa dostum kronik BMW sornuydu ise gecti gitti , veya eski oltimerlardaki oxitlenme sorunu ..........
Mesala mersedes neden arabalarinda 1.8lerin altindaki araclarinda reno motor kullaniyor
Bu bilgileri bu cagda baba ogluna vermiyor degerimi bilin
sifir araba her zaman zarar ettirir hele bide borc ise hic akil isi degil , Arkadas Turkiye sartlari demis fakat dunyanin neresine giderseniz gidin satici alici sayilari dengesiz olursa veya stoklarda sorun oldu mu fiyat hercaman cikar her cikisin birde inisi var