Arama sonuçları: *

• Users: RinDoChi
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RinDoChi

Sıfıraraçaldımyatırdım1yılboyuncaaraçla uzun yola cıksam ne olur

sadece yağını suyunu kontrol edin, sonuçta 0 araçmış eğer 10-15 yaşında bir araba olsa sıkıntı çıkabilirdi
  2. RinDoChi

Araba Sürerken İçte Oluşan Boşluk-Göz Kapatma İsteği

araba tutuyor olabilir seni, hastahaneye gitmeyi deneyebilirsin(acile git, ordan yönlendirirler gerekli polikinliklere)
  3. RinDoChi

Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

hocam öyle demeyin, lastik ısındıkça içindeki havanın basıncı artar ve lastik gümleyebilir, daha bunun virajı vs. var. o yarığın derinliğini bilemeyiz maazallah dereye doluverir arkadaş 1717194074 hocam acelende yokmuş yarım saatte değiştirebiliyorsan stepneyi tak, uzun yol şakaya gelmez. yolda...
  4. RinDoChi

alttan yapılan bir yama ile (gerek varsa o lastik daha çok kullanılabilir. saat çok geç hemen yola çıkacaksanızda oldukça yavaş sürmenizi tavsiye ederim. lastikler süraat arttıkça daha çok ısınır ve lastiğinde genleşmesiyle tekerlek gümleyebilir. 3-4 bin liralık lastik için 500-600 belkide daha...
  5. RinDoChi

uzun yola gideceksen bir lastikçiye git. yavaş gitsen bile yol uzun olduğu için tekerlekler ısınacak, allah korusun kazaya sebep olabilir.
  6. RinDoChi

Arabamı Bağladılar ne yapmam lazım

15'e anca ön salıncağı taktırırsın, kusra bakma kardeşim muayene koşulları boru değil seninde dikkat etmen gerek kaza yapabilirsin. ayrıca beni yanlış anlama ama tepkini bu denli şekilde göstermek istiyorsan ülkeyi yönetenlere, ekonomiyi yönetenlere bakacaksın. mazota zam yapanlara insanları...
  7. RinDoChi

yoo haberim var, olması gerekende bu. kaza yapıp hem kendi hemde bir başkasının canını tehlikeye atma hakkınız yok. bence çekicinin aldığı paradan haberi olmayanları burda arama, biraz yukarılara bak. 2024'te 100 kağıt uzatıp şu simitleri halka dağıt diyenlerden tarafa doğru bak yalnız...
  8. RinDoChi

1-Fren ve göz muayenesi testlerinde Ağır Kusur sayılanlar: Yağ kaçağı olması Frenlerin tutmaması Sağ ve sol tekerlerde frenleme farkının %30 ve üzeri olması ABS sisteminin çalışmaması El freninin tutmaması Fren diskleri ve balatalarda çatlak ya da bu parçalardan herhangi biri aşınma...
  9. RinDoChi

https://ahmetmerkepci.com/34-c-trafik-cezasi-nedir/ aracı çekici ile sanayide dolaştırıcaksın, tabii tamir ettirmek maksadıyla. ardından tekrar muayene'ye çekici ile gelecek ve muayeneden geçerse trafiğe tekrar çıkabilecek. muayene raporunda kusurlar belirtilmiş olması lazım
  10. RinDoChi

Engelli indirimi ile araba almak.

aylık 15 ödeyeceğin kredinin faizi ya çok yüksek olucak 1 arabada bankaya alacaksın, ya da buna kurban olacaksın...
  11. RinDoChi

TOGG'dan Nisan ayı için sıfır faizli kredi kampanyası! 800 bin TL finansman ve kurasız teslim seçeneği bunu bir arat link atamadım
  12. RinDoChi

reis açık konuşayım, mevzunun başında diğer arkadaşlara hak vermiştim ama sana ev almış adamı sen bıraksan o seni bırakmaz 🤣🤣🤣 10-20 gün önce duymuştum tekrar bakmak lazım...
  13. RinDoChi

togg alırsan 800k faizsiz kredi ile alma imkanı var
  14. RinDoChi

vallahi 20 senelik evli dayımda kaynanasının üzerine böyle araç almışlardı onlarda bile aile içi sıkıntı çıkmıştı. özel olduğu için anlatmam ama babanda olsa kredi çekip kimseye araba alma. paranın yettiği bir 2. el hurda al çok daha az sorun yaşama riskin var
Top Bottom