Arama sonuçları: *

• Users: Shyankh
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Daha uygun modeller gelir hocam, bu modeller daha halk arabası olarak tabir edebileceğimiz herkesin cebine hitap edebilecek modeller değil, bir sonraki model T8X olacak galiba, belki o biraz daha ucuz olabilir.
  2. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Ama bir Hindistan değiliiz hocam, ülkenin durumunun kötü olmasını avantaj olarak dünyaya daha ucuza veya daha karlı ürün satarak kullanıyorlar, Hindistan'dan vazgeçmek Türkiye'den vazgeçmek kadar kolay değil, ülkelerin kendi içinde de Çin'de üretilenlere vergi koymasının sebebi de zaten dengeyi...
  3. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Dediğim de o zaten, Türkiye için denk bir örnek değil, nüfus aşırı fazla, pazar çok büyük, iş gücü ucuz. Bir sürü örnek uzar gider
  4. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Ben olabilecek senaryoları söyledim, Çin'de üretip tüm dünyaya satmak çok karlıydı ama bu vergilerden sonra başka yer arayışına girdiler Hindistan'a kaldılar, Türkiye'de üretmek de Avrupa'ta satmak için ucuz ve karlı bir yöntem ama alternatiflerimiz var, Avrupa'ya ucuza karlı satmak için Cherry...
  5. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Tesla Model Y Standart Menzil parasına Togg T10F V2 Uzun Menzil alabiliyorsun, sen Tesla al. Zamanı geldiğinde bütün araçlar için ÖTV düşürülür.
  6. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

ÖTV daha düşük tutulabilirdi, daha ulaşılabilir bir araç olabilirdi ama ÖTV bu araç için kaldırılırsa veya ayrım yapılarak düşük tutulursa oluşabilecek bazı riskler var, Türkiye araç piyasasında rekabet eşitliği bozulur, yani diğer markalardan haksız rekabet şikayetleri gelir. Devletin yerli...
  7. Shyankh

TOGG T10F Satışa Çıktı!

Herkes fiyatlardan yakınmış, bazı yerli değil milli değil diyenleri ciddiye bile almıyorum, ya arkadaşlar, araba F/P değil mi, bence gayette F/P, kimse bu (ilk) modellerin uygun fiyatlı halk arabası olacağını söylemedi ki, Togg T10X için de durum böyle değildi zaten, büyük markaların ilk...
Geri