Arama sonuçları: *

• Users: Star trek
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Star trek

Bir tofas faciası daha

Koç'un yaptığı hiç bir araca binilmez. Ama Türk milleti cesurdur.
  2. Star trek

🙃 Araba kullanmayı kaç yaşında ve nasıl öğrendiniz?

Sürücü kursuna yazıldım. Ehliyet aldım. Öyle öğrendim.
  3. Star trek

Arabanın Muayenesi Bitti Randevu Alamıyorum

İnternet üzerinden randevu alabilirsin muayene için. Trafik kontrolünde de muayene için randevu aldığını söylersin. Sanırım plaka sorgusunda görebiliyorlar. Cezanıda yine bankaların internet uygulamaları üzerinden ödeyebilirsin. Oturduğun yerden bir çok şeyi yapabiliyorsun günümüzde.
  4. Star trek

Benzin aldıktan sonra motor bozuldu

Dava aç. Hata akaryakıt istasyonunda. Motororin depoya yeni gelmişse, önce dinlenmesi gerekir. Deponun dibinde su var. Vakum oluşumunu engellemek için. Depo dolarken su ve yakıt karışır. Suyun oturması beklenmeli. Beklenmezse motor gider.
  5. Star trek

Araba sürmekten çok korkuyorum nasıl öğrenebilirim?

Yanlış biliyorsun. Ehliyetin yoksa, en baştan trafiğe çıkman yasak. Birisi sana düz yolda arkadan vursa, yetkisiz olarak trafiği tıkamış oluryorsun. İstersen bir kaza yapıp dene.
  6. Star trek

Araba sürmekten çok korkuyorum nasıl öğrenebilirim?

Sürücü kursunda öğretiyorlar. Hatta trafik kurallarını da öğretiyorlar. Üstüne bir de ehliyet veriyorlar. Arabayı bir yere vurma çok ta önemli değil. Vurduğun bir kişiy se ve ölür veya sakat kalırsa daha vahim bir durum olur. Ehliyetsiz bir kişinin kullandığı bir araca kuş ta pislese, suçlu...
  7. Star trek

Kamyonetimiz çalındı.

Çoktan yedek parça olmuştur.
  8. Star trek

B sınıfı ehliyet daha ucuza getirilemez mi?

İkinci el al. Şaka, ehliyet önemli. Hayat söz konusu. Araba ile silah arasında çok fark yok. Birini belinde taşırsın, diğeri seni taşır. Dahası, bir de arabayı almak var. Alırsan hurda, her an seni mezara götürebilir. 1685258374 Ve, en az bir yıl fiili yol tecrüben olmadan asla uzun yola çıkma...
  9. Star trek

Yardım Bayiden araba nasıl alabiliriz

Bayi de ne varsa onu alırsın. Seçenek yok. Bayi'ye kıyak mış? Saçmalayanları dikkate alma. Fiyatlar bayiden bayiye değişir.
  10. Star trek

Yardım Bayiden araba nasıl alabiliriz

Bayi'ye gidersin ve oradan alırsın.
  11. Star trek

2.El Otomobil satın alma zamanı, ne zaman?

Bayramdan sonra fırsat bekle. Kurban bayramı önce tekrar çıkar. Bazen uygun fiyat verenler oluyor. Ama şu an piyasa ayaklı galericilerin elinde ve onlar da her fırsatta fiyatları pompalıyor. Şahıstan almaya bak.
  12. Star trek

Hararet Göstergesi Sürekli Hareket Ediyor Lütfen Yardım Edin

Motorun soğumasını bekle ve Radiatör suyuna ilave su koy. Sakın motor sıcakken bunu yapmaya kalkma. Haşlanırsın.
  13. Star trek

Bu kazanın cezası nasıl sonuçlanır?

Sana bir şey olmaz. Endişelenmene gerek yok. Tanıdıklarına yüklü bir para cezası, diğer Alkollü şahısa da ehliyet iptali artı para cezası gelir.
  14. Star trek

Araba önerisi istiyorum

Audi iyidir. Togg elektrikli. Şehir dışı için sıkıntılı. Her yerde şarj imkanı bulamazsın.
  15. Star trek

Araba satın almak bir dert maliyetleri başka bir dert

Araba zaten bir tek Türkiye'de yatırım aracı olarak görülüyor. Diğer ülkelerde tüketim aracı olarak geçer. Bu neden!e de ayaklı galericiler piyasadaki araçları toplayıp fiyat yükseltiyorlar. Vergi denetimine yakalanmamak için de satın aldıkları araçları akrabaları adına kayıt ettiriyorlar. Hatta...
  16. Star trek

Renault fluence touch paket vs Opel astra sedan H kasa enjoy 111.

Fluence derim.
  17. Star trek

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

Alan alıyor. İstanbul'a gittim, her yer Porsche, BMW, Audi, Mercedes kaynıyor. Onları alan, bunu da eşine ikinci araç olarak alır. Biz işçi sınıfıyız. Eskiden de Anadol binerdik. Bize hep Eşek arabaları düşer. Okuyamayıp ta asgari ücretten hayır beklemenin sonucu bu. Başkaları nasıl alabiliyor...
  18. Star trek

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

Ben alamayacağım. Alacak olanlara hayırlı olsun.
  19. Star trek

Bu araba kaça toplanır

Saat te 200 ile Kamyona arkadan çarpmış. Gagster arabası:)
  20. Star trek

❤️‍🔥Abdullah🔥 Reis Hayırlı Olsun Yeni Araba Almışsın

Süper miş. Hayırlı olsun.
Top Bottom