Neler Yeni

Renault fluence touch paket vs Opel astra sedan H kasa enjoy 111.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz neden tercih ederdiniz ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İhtiyaçlara bağlı değişir
Büyük aileysen kesinlikle fluence.
Detay vermemişsin genel konuşayım. Dizeller adına konuşursak 1.5 dizel fluence , 1.3 dizel astra.
Fluencenin motoru daha iyi ve sorunsuz.
Benzinliler için konuşursak ikiside atmosferik 1.6 . Fluencenin motoru daha sorunsuz.
Şanzıman olarak otomatik seçeceksen kesinlikle fluence. Astra h otomatiğine girilmez .
Donanım arıyorsan aralarında ahım şahım fark yok.
Yani tercihlerini ve araçların durumlarını , motorlarını vs. Paylaşırsan daha net cevap verebilirim
Ve en büyük etken olan bütçe. Bütçe olarak iki araç adına vereceğin paralar nedir?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
astra h benzin/lpg 1.6 ise tercih ederdim. ( otomatikse asla )
fluence dizelse tercih edilebilir fluence'nin benzinlisi genelde tercih edilmiyor.
mazot fiyatlarının yüksek olmasından ben astra h seçerdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detay vermemişsin genel konuşayım. Dizeller adına konuşursak 1.5 dizel fluence , 1.3 dizel astra.
Benzinliler için konuşursak ikiside atmosferik 1.6 . Fluencenin motoru daha sorunsuz.
Şanzıman olarak otomatik seçeceksen kesinlikle fluence. Astra h otomatiğine girilmez .
Yani tercihlerini ve araçların durumlarını , motorlarını vs. Paylaşırsan daha net cevap verebilirim
Ve en büyük etken olan bütçe. Bütçe olarak iki araç adına vereceğin paralar nedir?
1.5 dci 90 hp Fluence touch paket model 200k km 2013 Astra ise 2011 90 hp 1.3 CDTI 150k km 300-350k civarı bakıyoruz ikiside manuel ikiside dizel donanım bakımından opel bayağı dolu gibi Fluence biraz boş kalıyor sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside 300k araçların fiyatları not (Fiat Lineadan geçiş yapıyoruz çok kötü araçtı)

Receb İvedik

80+ Bronze
1.5 dci 90 hp Fluence touch paket model 200k km 2013 Astra ise 2011 90 hp 1.3 CDTI 150k km 300-350k civarı bakıyoruz ikiside manuel ikiside dizel donanım bakımından opel bayağı dolu gibi Fluence biraz boş kalıyor sanki

İkiside 300k araçların fiyatları not (Fiat Lineadan geçiş yapıyoruz çok kötü araçtı)
Astra j bulabilirsiniz belki iyi araştırın araç kovalayın

NightRose

80+ Bronze
bizimkiler 372bin liraya 100bin kmde 2017 model otomatik dizel 1.6 astra aldı dynamic veya design paket 13bin hasar kaydı vardı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Flu kilometresi biraz yüksek kalıyor. 1.3 lineadan 1.5 90hp fluenceye geçtik zamanında.
Farkettiğim başlıca şeyler ;
1)Yakıt olarak fluence daha az yakıyor.
2)Daha yeni bir araba olduğu için ayrı bir hava hissettiriyor.
3)Lineanın şanzıman oranlarına kıyasla daha uzun ve verimli
4)Donanım farklarından falan bahsetmicem joy paket fluence lineada pop/active plus paketlere denk neredeyse.

Astraya gelirsek 1.3 lineayla aynı motoru paylaşıyorlar. 1.3 astralar 6 ileri olduğu için yakıt farkeder.
Kilometre yüksek değil fakat mutlaka zincir ve enjektöre baktırın.

Ben fluence tercih ederdim. Satması daha kolay , hacim farkı var , performans olarak daha iyi , iç hacim olarak daha genil hissettiriyor . Tam olarak orta halli aile arabası

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flu kilometresi biraz yüksek kalıyor. 1.3 lineadan 1.5 90hp fluenceye geçtik zamanında.
Farkettiğim başlıca şeyler ;
1)Yakıt olarak fluence daha az yakıyor.
2)Daha yeni bir araba olduğu için ayrı bir hava hissettiriyor.
3)Lineanın şanzıman oranlarına kıyasla daha uzun ve verimli
4)Donanım farklarından falan bahsetmicem joy paket fluence lineada pop/active plus paketlere denk neredeyse.

Astraya gelirsek 1.3 lineayla aynı motoru paylaşıyorlar. 1.3 astralar 6 ileri olduğu için yakıt farkeder.
Kilometre yüksek değil fakat mutlaka zincir ve enjektöre baktırın.

Ben fluence tercih ederdim. Satması daha kolay , hacim farkı var , performans olarak daha iyi , iç hacim olarak daha genil hissettiriyor . Tam olarak orta halli aile arabası
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, yardımcı olan herkese teşekür ediyorum

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
hocam ekimin sonunda 2013 dizel otomatik touch paket 1.5 dci fluence verip
2010 j kasa benzin/lpg manuel 1.4t sport opel astra almıştık
fluence çok daha rahat bir araba aile kullanımı için iyi yakıt tüketimi de az keşke fluence vermeseydik diyorum
astrada güzel bir araç fakat küçük daha çok genç işi aileye gitmez

Top Bottom