Arama sonuçları: *

• Users: Yasinn
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

5.5 falan müthiş hocam. Ya yaktığı kadar gitse gene lafım olmayacak 4 vites motor bağırıp duruyor, değmiyor yani :D
  2. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Bende çok bilmiyordum hocam. Araştırınca cidden fazla olduğunu gördüm. Arkadaşların dediği gibi yapıp 100 km gideyim bi, olmazsa servise götürürüm. Teşekkürler.
  3. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

1.4 benzin lpg yok. Hocam yol bilgisayarını sıfırlayıp benzin alıyorum ve direkt olarak 14.5 değeri çıkıyor. 1730298532 Hayır hocam. Ama tüketim fazla hani yol bilgisayarına bakmasam bile anlarım. Çok çabuk bitiyor.
  4. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Tamam hocam servise götüreyim, peki yol bilgisarının yanlış gösterme ihtimali var mı?
  5. Yasinn

İ20 Aşırı Yakıt Tüketimi

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce 600k ya 2016 otomatik i20 aldım tanıdıktan. Bildiğim bir arabaydı zaten sıkıntısı falan yok yani. Bakımını yaptırıp aldık. Arabayı kullanıyorum ve her benzin alımından sonra yol bilgisayarını sıfırlıyorum ancak yakıt tüketimini 14-15/100 km olarak gösteriyor. Bu çok...
  6. Yasinn

600 bin TL otomatik araç önerisi

Daha 3 gün önce ilk arabam olarak 600k ya Hyundai i20 1.4 2016 model aldım. İlk araba için i20 modelleri gayet uygun bence.
  7. Yasinn

Ehliyet alma Süresi?

Büyükşehirlerde oturuyorsan max 3 ayda alırsın.
  8. Yasinn

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Aynen vergi işini biliyodum. O zaman vergisiz fiyatı 50k dan düşük sanırım.
  9. Yasinn

Hocam bu aracın klasmanının çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, fiyatın pahalı olmasının sebebi bizim alım gücümüz. 50.000 dolar gibi bir fiyatı olacak. Buda klasmanın çok yüksek olmayacağını gösteriyor bence.
  10. Yasinn

Çok güzel bir örnek burada.
  11. Yasinn

Türkiye'nin çoğunluğundan anladığın nedir? Al sat yapanlar olabilir :) düşük ve orta gelirli kesimin alamadığı ortada.
  12. Yasinn

Türkiye'nin çoğunluğu dedim, orta gelir düzeyimiz var. Ben alamıyorsam durumu olmayan bu arabayı alamayacakda çok insan var.
  13. Yasinn

1m'a ben araba alamıyorum kardeşim. Türkiye'nin büyük çoğunluğuda alamaz emin ol.
  14. Yasinn

Arkadaşlar demek istediğim şu, kendi milli arabamız tamam gayet iyi ama yabancı insan buna binerde ben bakarsam zoruma gider. Orta gelirli bir ailedeyim ama kendi yerli ve milli arabamızı hayatım boyunca alamayacağım. Benimki bir sitemdi.
  15. Yasinn

Benim vatandaşım bu arabaya binebilecek mi ? İmkansız.
  16. Yasinn

Otomobillere alkol kilidi zorunluluğu geliyor !

Pek işleyecek gibi görünmüyor.
  17. Yasinn

Hayalinizdeki araba nedir?

1998 Supra
  18. Yasinn

Farklı İstasyonlardan Yakıt Almak Araca Zaralımıdır ?

Sorun olmaz sanırım.
  19. Yasinn

Hayalinizdeki Araç !

ah ahh amerikada olmak vardı :/
Top Bottom