Arama sonuçları: *

• Users: ayberkd50
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ayberkd50

2023 Honda City vs 2023 Fiat Egea

seçenekler arasında 1.5 varsa o çok daha iyi. Hatta hondayı katlar. Ama bütçe çok yoksa 1.4 hiç üzmez haberiniz olsun.
  2. ayberkd50

2023 Honda City vs 2023 Fiat Egea

Bu aslında tercih meselesi. Aralarında O ne çıkacak aşırı bir fark yok. Tek önemli fark egea daha geniş diye biliyorum. Birde özellik bakımından daha dolu. Şahsen hem makyajlı hem de makyajsız egea kullanmis biri olarak ben egeayı secerdim. (Sedan çünkü cros ve hb gereksiz pahalı bence)...
  3. ayberkd50

1,5 milyon tl araba önerisi

Yer bile
  4. ayberkd50

1,5 milyon tl araba önerisi

Peugeot 508 parasını hak eden dolu bir araçtır. Ve bence passat dan net olarak daha iyi
  5. ayberkd50

Arabalar egzozundan nasil ateş üflüyor

Bilmiyorum
  6. ayberkd50

😂😂 Bilinçli ve profesyonel yaparsan sıkıntı olmaz da yapamazsın işte o yüzden dediğin gibi 😂 1678037606 Hiç duymadım knk ve sanmıyorum
  7. ayberkd50

Öyleleri de var. Özel bir sıvı gibi bir şeyi var. Onu egzozun içine sürüyorsunuz. Her gaz verişinizde (ılındıktan sonra) yanar. Ates atar. Ve uzun surede yok olur. Aynisinin daha basit yontemi de egzozu biraz benzin ile ıslatmak. Ama sakın denemeyin 😅
  8. ayberkd50

En basit şekilde anlatmak gerekirse, araçların yazılımı ile oynuyorlar. Yanma odasına normalden fazla yakıt gönderiyorlar. Ateşleme gerçekleştiğinde bütün yakıt yanmıyor. O fazla olan yanmayan yakıt da emme valfinden egzoza doğru atılmak üzere ilerliyor. Egzoza ulaştığında ise egzozun sıcaklığı...
  9. ayberkd50

Ağır hasar kayıtlı araba alınır mı?

Yanlış anlama ama hayat kadını ile evlenmek gibi düşün.
  10. ayberkd50

BlaBla Cardan yolculuk yapılır mı?

Zenginin parası fakirin... 😃
  11. ayberkd50

300-350k arası aile arabası önerisi

😂😂
  12. ayberkd50

300-350k arası aile arabası önerisi

Ben 1.4 egea ile 210 gördüm de bunun gibi arabayla bu hızları yapmak akıl işi değil. Altında alpin 6 olmasa kötüydü sonumuz 😂😂
  13. ayberkd50

Ford Focus yada Audi a4

Ama eski model dsg bence çok iyi değil. Ama diğer türlü dsg olmazsa kesinlikle a4. Bende a6 3.0tdi 2008 almayı düşünüyorum.
  14. ayberkd50

Ford Focus yada Audi a4

Yeni daha iyi olur ve a4 dsg sıkıntı bence hiç bulaşma
  15. ayberkd50

Ford Focus yada Audi a4

Bence focus 1614962465 Ama a4 manüel ise bi daha düşüneyim 1614962472 ?
  16. ayberkd50

Bu araba ilani nasıl?

Tm saol geçen görmüştüm audi özel servisi oraya baktirayim motora falan 1603403006 Iyi geceler
  17. ayberkd50

Bu araba ilani nasıl?

Kusura bakma çok sordum ne fark eder ? Veya nereye götüreyim?
  18. ayberkd50

Bu araba ilani nasıl?

Fark eder mi? Yetkili veya özel
  19. ayberkd50

Bu araba ilani nasıl?

Ne gibi bence eksiği yok audiye gideriz ne lazımsa yaparız sonra eve gelirken fark ederiz ki audi servisinde cüzdanı almışlar pahalı olabilir 😂🤣
  20. ayberkd50

Bu araba ilani nasıl?

Yok onu 2.0 ile aynı yakıyo basınca değil tabii ki🤣😂 1603402063 Knk kompresyon testi demi baktım internetten
Top Bottom